Connect with us

Hír

A Dolphinsnál készek arra, hogy kivágják Suh-t

Úgy látszik, eddig tartott Ndamukong suh karrierje a Miami Dolphinsnál, ugyanis a CBS szerint a csapat tulajdonosa, Stephen Ross kész továbblépni. Nem mintha az olyan könnyű lenne: Suh kivágása esetén csak négy milliót spórolna a csapat 22 millió dollárnyi halott pénz mellett.

 

 

Suh a Dolphins legdrágább játékosa, a következő három évben 26, 28 és 22 milliót foglalna el a sapkából, amit egy irányító is megirigyelhetne. Nem mintha nem lenne elit játékos, messze a Dolphins védelmének legjobbja aki már négy éve nyújt folyamatosan All Pro teljesítményt minden téren. Csakhogy ez a csapat vagy a védelem teljesítményén nem látszik meg, Suh nem képes felhúzni a csapatot, így hiába játszik hibátlanul, egyszerűen nem ér meg ennyi pénzt.

 

Igaz, ezért egyedül a Dolphins hibáztatható, hisz egy 6 éves, 114 millió dolláros szerződést adni egy DT-nek nem volt egy jó ötlet, főleg 2015-ben, amikor sokkal kisebb volt a cap. Most ihatják ennek a levét, a 31 éves védő pedig megint elmehet valamelyik csapatba zsoldosnak egy rakás pénzt keresni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!