Connect with us

Hír

Arians: Az utóbbi 15-20 év legjobb QB classa lehet a mostani

Az NFL velejárója, hogy minden egyes drafton az irányítók kerülnek a középpontba, ez most sem változott. Főleg úgy, hogy kivételesen nagyon sok csapatnak lehet szüksége új irányítóra, és bizonyára lesznek olyanok, akiknek a draftról kell ezt megoldani. Csakhogy a tavalyihoz hasonlóan az idei classt sem dicsérik túlzottan.

 

 

A sok kritika hátterében a prospectet 2017-es szezonja állhat, ahol sokan elmaradtak a vártaktól, aki meg jó számokat hozott, annak pedig a személyisége miatt eshet az értéke a játékosfigyelők szemében. Ám Bruce Arians szerint tévednek a kritikusok, szerinte régen volt ilyen merítési lehetősége a csapatoknak irányító választásra.

 

Nem értem a negatív hangokat, szerintem 15-20 éve nem volt olyan jó QB class mint ami most jön. Tele van tehetséges játékosokkal, akiknek a méretei, kezei, tudása és statisztikái is kiválóak. A legjobbakért természetesen fel fognak mozogni a csapatok, de könnyen találhat mindenki megfelelő képességű irányítót a saját helyén is. Darnold, Rosen, Allen remek játékosok már most, Mayfieldnek olyan karizmája van, ami kihathat a csapattársaira is. Jackson az egyik kedvencem, elképesztő lehetőségek rejlenek benne, de Rudolph is bizonyította, hogy képes meccseket nyerni. Melyik drafton volt ennyi potenciális franchise irányító elérhető?

– kérdezte nyilatkozata végén az idén visszavonuló mester.

 

Később sajnálatát fejezte ki, hogy már nem dolgozhat ezekkel a srácokkal, hiszen a Cardinals is gőzerővel kutat egy új iránító után. A felhozatal mély, de egyik játékos sem ér fel nem hogy Andrew Luck, de a Winston – Mariota vagy a Goff – Wentz páros szintjére, ezzel azt hiszem sokan egyetértenek. Ugyanakkor ne feledjük, a tavalyi felhozatalra ugyanezt mondták, mégis Deshaun Watsontól volt elalélva a fél NFL világ, ahogy Mitchell Trubisky is megmutatta, hogy egy jó edzővel szép jövő várhat a Bearsre az ő irányításával. Meglátjuk, hogy az idén profivá válók mit tudnak kihozni magukból.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!