Connect with us

Hír

Bell 60 millióért sem menne a Jetsbe

A Steelers futója, Le’Veon Bell a 2017-es évet a franchise tag alatt játszotta le és elméletileg szabadügynök lesz most a szezon végeztével. A tárgyalások ugyan folynak egy hosszútávú megállapodásról a Steelersszel, illetve egy újabb franchise tag is a levegőben lóghat – habár Bell fenyegetőzött, hogy akkor inkább kiüli a szezont -, de könnyen elképzelhető, hogy idén csapatot vált a kiváló futó..

 

Ha Bell tényleg szabadügynök lesz, akkor sorban fognak állni a csapatok a szolgálataiért. Az egyik ilyen csapat a Jets lehet, akinek nincs igazán jó futója, ellenben rengeteg elkölthető pénze van. Egy Jets-szurkoló azt írta Bellnek twitteren, hogy ha 60 millió dollárt adnak neki készpénzben, akkor játszana-e náluk. Bell pedig annyit válaszolt, hogy ez nem elég ahhoz, hogy a Jetsben futkározzon.

 

https://twitter.com/L_Bell26/status/959148361742864384

 

A Jetsnél már elmondták, hogy nagyon aktívak szeretnének lenni a szabadügynökpiacon, ami nem meglepő, hiszen nem igazán vannak sztárjaik, akikkel a közeljövőben hosszabbítani kéne, ellenben rengeteg helyük van a fizetési sapka alatt, az overthecap.com oldal 72 millió dollára becsüli ezt, ami a negyedik legmagasabb a ligában (49ers, Browns, Colts). Viszont valószínűbb, hogy inkább Kirk Cousins miatt törnék fel a malacperselyt, akire várhatóan erősen fognak licitálni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!