Connect with us

Hír

Brady: Legfőképpen hálát érzek

Tom Brady, a New England Patriots irányítója végre megszólalt a Super Bowllal kapcsolatban, és elmondta, hogyan is érez a történtek után – vagyis az Instagramon fejtette ki véleményét.

Eltartott egy pár napig, míg feldolgoztam a vereségünket, és hogy ilyen remek szezonon van túl a csapatunk. Sok érzelem kavarog benned, ha ilyen dolgokon vagy túl és akkor, ha tudod, hogy nem sikerült maximálisan elérned a magad elé kitűzött célt. De ez mind része az életünknek amiből tanulhatunk, és jobbá válhatunk. Ha tanulunk belőle, akkor pozitívan jöttünk ki az egészből. De a legfőbb, amit érzek, az nem más, mint hála. Hálás vagyok a csapattársaimnak a hihetetlen munkájukért és erőfeszítésükért, amit egész szezonban csináltak függetlenül attól, hogy milyen kihívásokkal kellet szembenéznünk. Az edzőinknek a fáradhatatlan és áldozatos munkájukért, hogy ilyen messzire eljuttatták a csapatot. Hálás vagyok a Philadelphia Eaglesnek, hogy kihozták belőlünk a legjobbat, és szeretnék innen még egyszer gratulálni nekik a győzelemhez. Hálás vagyok a Patriots drukkereknek, hogy egész évben kitartóak voltak  és időt és energiát áldoztak arra, hogy támogassanak minket a végsőkig. Hálás vagyok a családomnak és a barátaimnak is, amiért rengeteg szeretetet és támogatást kapok tőlük azért, hogy elérhessem az álmaim. Köszönöm mindenkinek!

Brady nem akart sem Butler padoztatásáról, sem a Gronkowskit körülvevő visszavonulásról szóló pletykákról beszélni, legalábbis itt nem említette. Várja, hogy visszatérhessen edzeni, és jövőre újra bizonyíthasson a csapatával együtt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!