Connect with us

Hír

Brady: Miért akarja mindenki, hogy visszavonuljak?

A Patriots elnöke, Jonathan Kraft legutóbb azt mondta, hogy Tom Brady kiérdemelte, hogy ő maga döntse el, mikor vonul vissza. Ezzel kvázi garantálta, hogy sosem fogják arra kérni, hogy szögre akassza a cipőjét a jövőbeli Hall of Famer. Na nem mintha Brady vissza szeretne vonulni.

 

 

Miért akarja mindenki annyira, hogy visszavonuljak? Nem értem. Jól szórakozom. A csapatnak jól megy. Tudom, hogy kicsit idősebb vagyok a legtöbbeknél, de én tényleg élvezem. Élvezem a focit. Ez egy megvalósult álom, ráadásul többször is. Nem gondolok a visszavonulásra. A Super Bowlra gondolok és hogy megnyerjük az év legfontosabb meccsét. Nem lesz egyszerű.

 

Szerintem 31 csapat készen állna rá, hogy Brady visszavonuljon. De ő, 40 évesen, továbbra is kitart amellett, hogy még hosszú évekig játszik majd. A Super Bowlok történetének legidősebb játékosa Steve DeBerg, aki 45 évesen és 12 naposan volt a Falcons csereirányítója a Super Bowl XXXIII-n. Ő tartja a rekordot a legidősebb kezdőként pályára lépő irányítók közt a ligában, 44 évesen és 279 naposan volt kezdő még 1998-ban. Vajon Brady is megéri ezt a kort a futballpályán?

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!