Connect with us

Hír

Brady: Remélem ez lesz Gronk legjobb meccse

Rob Gronkowski az agyrázkódása után ismét játékra alkalmas, és játszani fog a Super Bowlon. Tom Brady pedig nyilván odáig van ettől, hisz messze Gronk a legjobb fegyvere, ráadásul a barátja is, nagyon szomorú helyzet lett volna, ha egy sérülés miatt nem léphet pályára.

 

Boldoggá tesz, hogy újra itt van. Egy elképesztő játékos és nagyszerű barát, remélem, hogy a szezon legjobb meccsét játssza majd. Magas, gyors, remek kezei vannak, rendívül domináns játék, akinek öröm dobálni. Szerencsés vagyok, hogy a csapattársa lehetek ilyen hosszú idő óta. Büszke vagyok rá és arra, amit eddig elért és leküzdött.

 

 

 

Kis szerencsével Gronk valóban jól fog játszani, mert a Super Bowlok eddig nem nagyon róla szóltak.  2011-ben sérülten játszott, csak két elkapásra és 20 yardra futotta tőle. A Seahawks elleni meccs már jobban sikerült, akkor hat elkapásból 68 yardot és egy TD-t szerzett, de tavaly sérült volt és idén sem teljesen egészséges. A lehetséges három Super Bowlból tehát mindössze csak kettőn vett részt, nyolc elkapásból 86 yardért és egy darab TD-ért. Nem Gronkos számok.

 

Az idei szezonban egyébként a Steelers elleni volt a legjobb meccse, akkor 9 elkapásból 168 yardot szerzett, illetve a Jets és a Dolphins ellen is összejött neki két TD.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!