Connect with us

Hír

Brandom Graham nagy pénzt akar

Brandon Graham lassan érett be, ugyanis első pár éve után nem hozott olyan domináns játékot, ami egy hatalmas szerződést ért volna neki. Az utóbbi években azonban kiválóan teljesít és most már szeretne is magának egy vaskos szerződést. Az Eagles passzsiettetőjének jövőre jár le a szerződése, a 2018-as szezonban $8 millióért fog játszani Philadelphiában jelen állás szerint. Graham pedig úgy látja, megérdemelt egy nagy szerződést – amiben egyébként igaza is van.

 

 

Úgy gondolom, hogy addig kell sok pénzt keresni, amíg még tudok játszani, mert ha vége, akkor vége. Tudom, hogy ha Howie Roseman és a többiek úgy gondolják, hogy meg akarnak tartani, akkor ezt meg is fogják tenni. Én szeretnék maradni, ezt mindenki tudja. Látják a szenvedélyt, amivel játszok és hogy boldog vagyok, hogy hazahoztuk a trófeát Phillybe.

Ez most arról szól, hogy a jövőmet bebiztosítsam. Innen szeretnék visszavonulni és tudom, hogy innen is fogok, mert sokáig voltam itt. Imádnám, ha innen vonulhatnék vissza, de ez nem csak rajtam múlik.

 

Látható, hogy az Eaglest is eléri a Super Bowl győztesek “átka”, hiszen már elvesztették az irányítóedzőjüket és a támadókoordinátorukat is, a most vagy a közeljövőben lejáró szerződésű játékosaik pedig többet szeretnének, mint amennyit most keresnek. Szó se róla, megérdemlik, viszont a csapat nincs egyszerű helyzetben, ha mindenki be akar súvasztani a fizetési sapka alá.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!