Connect with us

Hír

Butler biztos abban, hogy hol akar lenni jövőre

Malcolm Butler nevét a legtöbben a XLIX. Super Bowlon való utolsó pillanatban szerzett interceptionjéről ismerik. A New England Patriots corenerbackje negyedik éve van a csapatnál, ahova draftolatlan szabadügynökként érkezett és ez idő alatt már a harmadik Super Bowljára készül.

 

 

Ez a sikersorozat a csapattal arra készteti, hogy maradjon, ami érthető is. Nem sokat habozott a válasszal, mikor megkérdezték tőle, hogy merre képzeli el a jövőjét így, hogy a szezon végén lejár a szerződése.

Kétségetelenül a Patriotsban képzelem el magam. De nem így nézem az egészet. Úgy vagyok ezzel, hogy megint előttem a lehetőség, hogy Super Bowlba jutottam, ezt pedig ki kell használni. Meg akarom nyerni bármi áron, és élvezni az egészet a csapattársaimmal. Ami pedig ezután történik, majd megtörténik, de az élet nem fog megállni, tovább kell haladni, mindegy mi következik. Nem tudhatja senki sem előre, hogy mi jön, tehát nem kell ezen stresszelni. Én a pillanatnak élek. Ennek a nagyszerű pillanatnak.

 

Butler egyébként az előző offseasonben már kacsintgatott a Saints felé, de abból ugyebár nem lett semmi. Az, hogy ismét ki fog kerülni a piacra, sok lehetőséget megnyithat előtte, ám előbb a Super Bowlon kell bizonyítania jelenlegi és -ahogy alakul- talán jövőbeli csapatának.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!