Connect with us

Hír

Butler: Lemondtak rólam

Három éve berobbant a köztudatba Malcolm Butler, miután a Super Bowlban elkapta a célterületen Russell Wilson passzát, ezzel a Patriotsot hozzá segítve egy újabb gyűrűhöz. Most 2018-at írunk és Butler egy nem túl acélos szezonon van túl, de mindenki meglepődött azon, hogy Belichick/Patricia a gyengélkedő védelembe nem cserélte be a 49. Super Bowl hősét.

Butler a mérkőzés után nem tetszését fejezte ki a sajtó előtt, hogy nem engedték pályára.

Nem tudok mit mondani. Lemondtak rólam. Basszameg. Nem tudom miért volt, hogy nem léphettem pályára a védelemben, én megtudtam volna változtatni a mérkőzés alakulását.

 

A kinti sajtóban is sokan meglepődtek ezen a döntésen, hogy a cornerback csak a special teamben léphetett pályára vasárnap este. Fel is vetették Belichicknek, hogy esetleg hibát követett-e el Butler hanyagolásával, de az edző erre azt jegyezte meg, hogy a mérkőzés gameplanjébe nem jutott hely Butlernek a védelemben.

Az igaz, hogy a CB nem futott egy jó szezont idén, de azért lehetséges, hogy ott hibázott a Patriots, hogy padoztatta a játékost, mivel az Eagles egész mérkőzésen elég könnyedén ment át a védelmen és az elért 41 pont sem Patricia alakulatát dicséri.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!