Connect with us

Hír

Darrelle Revist kivágták

A Kansas City Chiefs veterán cornerbackje, Darrelle Revis ismét a szabadügynök piacon fogja magát találni márciusban, mivel a csapat úgy döntött, megválik tőle. Hat évig volt a New York Jets csapatában, onnan a Buccanneersbe, majd a Patriotsba került egy-egy évre, majd visszavette a Jets két évre és utánuk a Chiefs a 2017-es szezonra.

Ha a 2018-as szezon kezdetekor még a Kansas City csapatának tagja lett volna, akkor $8,8 millió bónusz és $10 millió garantált pénzt kellett volna kapnia. Lehet a pénz az egyik oka annak, hogy kivágták a Chiefstől, a másik talán a kevés szereplése miatt volt. Öt meccsen volt a pályán ebben az évben és 11 tacklet-t mutatott be, és játszott a Tennessee Titans elleni rájátszásbeli mérkőzésen is. Ő volt az a védő a meccsen, akinek köszönhetően Marcus Mariota (a Titans irányítója) saját magának tudott passzolni, és touchdownt szerezni belőle.

Revis azt mondta, hogy szeretne még játszani, hiszen még remek formában van. Nem mutatott semmivel sem többet a 2016-os szezon óta és mivel elég idős, nem valószínű, hogy le fogja igazolni más csapat, hiába bízik magában.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!