Connect with us

Hír

Derrick Johnson is szabadügynök lett

A Kansas City Chiefs nem élt az opciójával a már-már legendának számító védője, Derrick Johnson hosszabbítása kapcsán, így a 35 éves linebacker szabadügynök lett.

 

 

Johnson szerződését tavaly átstrukturálták, aminek köszönhetően a 2017-es szezonra maradt csak szerződése, valamint egy opció, amivel hosszabbíthatnak vele az idei évre. A borzasztó cap helyzetben lévő Chiefs végül nem élt ezzel, tehát Johnson szerződése megszűnt, vagyis várhatja a március 14-i piac nyitását. Csak a snapek 3/4-én volt a pályán a megannyi sérülésből felépülő játékos, és már egy hete téma az ő elengedése a csapattól, ami meg fog történni.

 

Hálás vagyok, hogy a karrierem a Kansas City Chiefs kötelékeiben tölthettem el. Köszönöm a lehetőséget a Hunt családnak, az összes korábbi és jelenlegi csapattársaimnak és edzőimnek, hogy a nehéz időkben is támogattak. A szurkolóknak különösen sok köszönettel tartozom, hiszen mindig tartották bennem a lelket. 13 évet tölthettem ilyen körülmények között a franchise-nál, de most tovább kell lépni. Még nem tervezem szögre akasztani a sisakot, hiszen imádom ezt a játékot, és érzek még magamban erőt a folytatásra. Hiányozni fog a csapat és a légkör, de egyszer még biztos vissza fogok térni, hiszen Chiefs játékosként akarok visszavonulni a ligából.

– mondta közleményében Johnson.

 

Johnson sokat megélt játékos, aminek biztos hasznát venné jó pár csapat a ligában, akinek egy kis rutin kellene a belső linebacker posztra. A Chiefs a hírek szerint még nem fejezte be a veterán játékosai elengedését, és Tamba Hali lehet a következő, akitől megválnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!