Connect with us

Hír

Elcserélték Russell Wilsont… a Yankeesbe

Mini szívroham megvolt? Nem, nem a futballkarrierje változik a Seahawks irányítójának, csak a baseball-pályafutása. A Texas Rangers ugyanis elcserélte a játékjogát a New York Yankeesnek.

 

 

Ugyan a foci a szenvedélyem és a megélhetésem, a baseball is nagy része marad az életemnek. Rengeteget tanultam a baseball-pályán, ami fizikálisan és mentálisan is sokat segít abban, hogy kiváló NFL-irányító legyek.

Szeretném megköszönni a Rangersnek és a remek szurkolóinak, hogy otthon érezhettem magam náluk és hogy a család részének tekintettek. Miközben nagyon örülök, hogy a New York Yankees tagja lehetek, örökké hálás leszek, hogy tagja lehettem egy ilyen világszínvonalú szervezetnek, mint a Texas Rangers.

 

A 29 éves sportolónak nincsenek olyan vágyai, mint Deion Sandersnek vagy Bo Jacksonnak voltak, hogy megpróbáljon egyszerre két sportban is érvényesülni, de mivel elég tehetséges baseball-játékos és imádja is a sportot, így minden bizonnyal le fog járni a Yankees tavaszi edzéseire is, ahogy korábban a Rangershez is lenézett többször is.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!