Connect with us

Hír

Eldőlt McCarron sorsa

Újabb névvel bővül az amúgy is jónak ígérkező irányító-piac, ugyanis hosszas jogi huzavona után úgy döntött az NFL, hogy a Bengals jogtalanul tartotta NFI (Non Football Injury) listán 2014-ben AJ McCarront és így nem korlátozott szabadügynök lesz, hanem teljes mértékben szabadon igazolható.

 

 

McCarron játszani szeretne, így kizárt, hogy marad a Bengalsnál. A Browns lehet a legesélyesebb McCarron megszerzésére, hiszen már ősszel is megpróbáltak cserélni érte (csak elbénázták), illetve a korábbi ötödik körös irányító Hue Jackson alatt tanult a Bengalsnál, így újra összeállhatna korábbi mesterével. Ezen felül a Browns jelenlegi irányítóedzője, Ken Zampese három éven keresztül edzette McCarront, úgyhogy ismerős környezetbe kerülne.

 

Máshol nehéz is lenne elképzelni McCarront, főleg ha tényleg kezdő akar lenni – és miért ne akarna. Feltehetőleg kaphat majd egy Mike Glennonhoz hasonló szerződést és ha a Browns okos, akkor draftolnak az 1/1-es pickkel egy irányítót, aki egy évet padozhat McCarron mögött – vagy adott esetben ki is ütheti a nyeregből az edzőtáborban és az előszezonban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!