Connect with us

Hír

Ez volt Gronkowski utolsó meccse?

Amerikai idő szerint tegnap este Minneapolisban a Philadelphia Eagles 41-33-ra legyőzte a címvédő New England Patriots csapatát. A mérkőzés utáni nyilatkozatokban a Patriots tehetséges tight endje volt az egyik főtéma, mert az újságírók között elterjedt az a pletyka, hogy a 28 éves TE utolsó meccse lehetett a Super Bowl.

A sajtó munkatársainak ezek után Gronkowski volt a fő célpontja, hogy megtudják, mi igaz ezekből a hírekből. A játékos a következőket jegyezte meg:

Nem tudom miket hallottatok, de én arra gondoltam, hogy végig kell gondolnom a jövőmet. Most pihennem kell pár hétig és átgondolnom, hogyan tovább.

Gronkowski talán azért gondolkodhat el, hogy folytatja-e pályafutását, mivel rengeteg sérülés nehezítette karrierjét. Legutóbb az AFC-döntőben szenvedett agyrázkódást Barry Church ütközése után és a mérkőzést sem tudta folytatni. Amennyiben a TE egészséges kétség sem férhet hozzá, hogy a liga legjobbja posztján, hiszen kiváló fizikuma mellett az irányváltásait sem mindig tudják lekövetni a védők.

Lehet, hogy csak a sajtó fújja fel ezt a hírt, de mindenesetre érdemes a New Englandnek elgondolkoznia azon, hogy milyen lesz az élet Gronkowski után.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!