Connect with us

Hír

Fitzgeraldnak 11 millió oka van arra, hogy maradjon

Larry Fitzgerald egy jövőbeli Hall of Famer elkapó, akinek még 2018-ra élő szerződése van a Cardinalsnál. Ráadásul a fizetéséből 11 millió dollár garantálttá vált pénteken, így őt már biztos nem küldi el a Cardinals (nem mintha akarták volna), bármi is történjen vele.

 

 

Ez persze nem befolyásolja azt, hogy Fitzgerald bármikor visszavonulhat. Értelemszerűen akkor nem kapná meg ezt a garantált összeget, de vélhetően eddig sem a pénz motiválta. A kiváló elkapó a múlt héten még azt mondta, hogy 1-2 hét kell neki, hogy eldöntse, játszik-e vagy sem. A csapat szempontjából ez így korrekt, hisz ha visszavonul az FA-nyitás előtt, akkor a Cardinals megoldhatja a pótlását (mennyiségben legalábbis) a piacról vagy a draftról.

 

Saját szempontból azonban érdemesebb lenne neki a draft környékén meghozni a döntést, hisz ha nem lesz top irányítója a csapatnak, akkor még egy évet fölösleges végigszenvednie, kockáztatva az egészségét. Bár én egy trade lehetőséget sem zárnék ki teljesen, hogy utolsó évében még gyűrűért harcolhasson.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!