Connect with us

Hír

Graham: Ez volt életem játéka

Szinte hihetetlen, de csak egyetlen egy sack volt az egész Super Bowlon tegnap éjjel. Az az egy sack viszont döntőnek bizonyult. Brandon Graham ugyanis kiütötte Tom Brady kezéből a labdát, amit az újonc Derek Barnett szedett össze, ezzel pedig az Eagles pörgethetett még az órából és rúghatott egy mezőnygólt, amivel minimálisra csökkentette a Patriots comeback esélyét.

 

 

Brandon Graham meccs közben kicsit meghúzódott, ami zavarta egész meccsen. Amikor a támadósor volt fent, akkor elég sokat ápolták az Eagles legjobb passzsiettetőjét, de amikor igazán kellett, akkor villant egy nagyot. Az Eagles kiváló védelme igazából egész este nem tudott mit kezdeni Tom Bradyékkel, de aztán jött ez a játék…

 

Tudtuk, hogy lesz egy lehetőség, amikor Bradynek hosszabban kell tartania a labdát. Dolgoztunk tovább, továbbra is beszéltünk egymáshoz és nem hagytuk, hogy frusztráltak legyünk. Nyomtunk továbbra is és végül csak összejött egy játék. Ez volt életem legnagyobb játéka. Keményen bírtam és nem adtam fel. A csapattársaim hajtottak előre.

 

 

Graham megverte egy az egyben a guard Shaq Mason, majd odaért Tom Bradyhez és ki is ütötte a kezéből a labdát. Ez tényleg egy karrier legnagyobb játéka volt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!