Connect with us

Hír

Gronk már a tavalyi szezont sem élvezte

Szóltak már arról hírek, hogy a New England Patriots tight endje, Rob Gronkowski visszavonulását tervezi. Amikor a Super Bowl vereség után megkérdezték arról, hogy befejezi a játékot, csak annyi mondott, hogy gondolnia kell a jövőjére. Egyrészt rengeteg sérülése volt már. Hát, kar, térd és emellé még legalább két agyrázkódást is összeszedett karrierje során. Másrészt viszont egyáltalán nem megszokott, hogy egy ilyen fiatal (28 éves) játékos a pályafutása csúcsán vissza akarna vonulni.

 

 

Gronk nem érezte jól magát a tavalyi évben, amiben nagyban közrejátszhattak a sérülések, mivel komolyan elgondolkodott az edzőtáborban azon, hogy szögre akasztja a cipőt. Volt olyan, hogy a teste nem válaszolt arra, amire kellett volna. Gronk egy külön módszerrel akart volna edzeni, a csapat viszont ezt nem engedte, ez pedig nyilván nem tetszett neki. A szezonnak vége lett, és több fontos csapattagnak nem tetszett a légkör, amiben játszottak és edzettek.

-mondta Tom. E. Curran, az NBC Sports munkatársa.

Azt is mondta, hogy Gronkowski követni akarta Tom Brady guruja, Alex Guerrero edzéstervét és étkezési tanácsait. Guerrero egyébként több csapattaggal is dolgozott, de közülük sokat elveszett, mivel Bill Belichicknek nem tetszett, hogy ekkora befolyása van a játékosokra, nem feltétlenül pozitív irányba.

Hogy mi lesz a tight end sorsa, még ő maga sem tudja. Egy dolog kezd egyre biztosabbá válni, mégpedig hogy a Pats elkezdhet új sztárjátékos után nézni erre a posztra a közeljövőben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!