Connect with us

Hír

Ha Fitzgerald folytatja, akkor csak a Cardinalsban

Larry Fiztgerald édesapja a Sirius XM rádióműsorban azzal a kérdéskörrel foglalkozott, hogy mi lesz a gyermeke jövőjével, fogja-e folytatni a pályafutását a következő szezonban is, és ha igen, akkor hol. Az egyelőre még nem világos, hogy a Cardinals emblematikus elkapója hogyan dönt a jövőjéről, de egyet igyekezett leszögezni az idősebb Fitzgerald is: ha Larry úgy dönt, hogy visszatér a 15. szezonjára is, akkor azt biztosan az Arizona tagjaként teszi, semmi esély arra, hogy máshová költözzön, olyan csapat sem jöhet szóba, ahol nagyobb eséllyel pályázhat a bajnoki gyűrű megszerzésére.

 

Fitzgerald elmondta, hogy a végső döntést az új vezetőedző kinevezése után fogja csak meghozni, és bár Steve Wilkst már kinevezte a front office a csapat főnökének, az elkapó fejében még vannak megválaszolatlan kérdések. Az egyik legfontosabb, hogy tisztázza, hogyan fog majd illeni az új offenzív koordinátor, Mike McCoy rendszerébe, akit a Denver Broncos tavaly idő előtt lapátra tett a támadósor gyengélkedése miatt.

Sok a kérdés tehát a klasszis elkapó jövője körül, nem tudni, hogy fog viszonyulni hozzá az új rezsim, hogy számol majd vele McCoy, illetve ki lesz majd a Cardinals új irányítója. A receiver édesapja szerint hamarosan minden el fog dőlni, egyre viszont mérget vehetünk, a modern kori foci klubhűségének egyik mintaképeként fogja a sisakot a szögre akasztani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!