Connect with us

Hír

Hurney-t tisztázták, újra ő a Panthers general managere

Nem kapkodta el új general manager kinevezését a Panthers, bár jelenleg még tulajdonosa sincs a csapatnak. A visszatérő GM egyelőre nem végleges, Marty Hurney-t egyelőre csak ideiglenes megoldás a csapatnál, miután a nyomozás lezárult ellene, így újra munkába állhat.

A Panthers pénteken jelentette be, hogy Hurney lesz a megbízott a GM, két héttel azután, hogy nyomozás folyt ellene, de a vádak alól felmentették. Azzal gyanúsították, hogy volt feleségét zaklatta. A csapat február 4.-én helyezte Hurneyt fizetett szabadságra és értesítette a ligát, hogy vizsgálat folyik a szakember ellen. Sajtó információk szerint hiába megbízott egyelőre, valószínűleg ő lesz a végső megoldás is.

Mostantól foglalkozhat a szokásos GM dolgokkal, hiszen lassan kezdődik a combine, a szabadügynökpiac és a draft is. Ezekre azért kell felkészülnie a csapatnak, hogy tudják tartani a versenyt a csoport többi csapatával. Hurney állása az új tulajdonos érkezéséig biztos, de van rá esély, hogy utána is maradhat a posztján.

A következő szakemberek voltak interjún a Panthersnél: Lake Dawson, Jimmy Raye III és Martin Mayhew.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!