Connect with us

Hír

Jarvis Landry franchise taget kapott!

Ma éjjel kezdődött meg a franchise tagek kiosztása az NFL-ben, amire március 6-ig van lehetősége a csapatoknak. Meg is jött az első fecske, méghozzá Jarvis Landry, akire a Dolphins helyezett franchise taget.

 

 

Landry a legjobb szabadügynök elkapó lenne a piacon, de ezzel a lépéssel egy kis időt nyert a Dolphins. A képességeivel Miamiban is tisztában van mindenki, de a mocskos anyagiak miatt nem olyan egyszerű még az egyik legnagyobb sztárjukkal sem hosszabbítani. A Dolphinsnál ugyanis csínyján kell bánni a fizetésekkel, hiszen nincsenek olyan anyagi helyzetben, hogy komoly költekezésbe kezdjenek.

 

Landry például ezzel a taggel $16 milliót el is foglalna a capből, így bőven mínuszban lenne a Dolphins. Aggódni nem kell, hiszen néhány cuttal ez bőven ledolgozható összeg, de így más erősítésre nem marad költeni való, csak max az újoncoknak az a pár milliós cap space. Ugyanakkor közel sem biztos, hogy hosszabbítási szándék miatt döntött úgy Mike Tannenbaum general manager, hogy szinte azonnal taget helyezett legkapósabb szabadügynökére, hiszen rögtön megjelentek az elcseréléséről szóló hírek is. Azonban amíg alá nem írja a tendert, addig ez nem fog megtörténni. Ezzel a taggel egyébként július 16-ig van ideje a csapatnak hosszú távú szerződést kötnie elkapójával, már ha akarnak.

 

A mai nap során jelentkezünk majd egy összesítő cikkel, amiben összeszedtünk további játékosokat, akikre esélyes, hogy franchise vagy transition taget tesznek a csapataik!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!