Connect with us

Hír

Keenum: Van egy befejezetlen ügyem Minnesotában

Karnyújtásnyira volt a Minnesota Vikings attól, hogy a történelem során először a saját stadionjukban játszanak Super Bowlt, de a Philadelphia Eagles ellentmondást nem tűrően ütötte ki őket a rájátszásból. Case Keenum ezt nem is felejti el könnyen, és szeretne elégtételt venni.

 

 

Imádjuk Minnesotát, imádunk a Vikings részei lenni, imádtuk a szezont, amit magunknak tudhattuk. Éppen ezért érezzük úgy mindannyian, hogy ez egy befejezetlen ügy, hiszen egy ilyen jó csapatnak gyűrűt kell nyernie. Ugyanakkor megértjük, ha most komoly döntéseket kell hoznia a vezetőségnek, és sokan nem lehetünk ebben részesek jövőben.

– mondta az ESPN-nek Keenum.

 

A Pat Shurmur kezei alatt szárnyaló irányító lehet az egyik ilyen, hiszen szabadügynök lesz, és egyelőre nem tudni, hogy a Vikings hogyan dönt az irányítókérdésben. Keenum viszont mindenkinek hálás, akinek köze volt az idei szezonjához, hiszen nem mindennapi történet volt az övé 2017-ben.

 

Nagyon fáj ahogy véget ért a közös kalandunk, de hálás is vagyok a lehetőségért. Lassan indult, de végül remekül alakult számomra. Szinte fel se fogjuk mennyi remek pillanatot hozott nekünk a 2017-es szezon, és ezeket senki nem veheti el tőlünk. Habár nem úgy ért véget, ahogy mi és a szurkolók szerettük volna, ez egy kivételes idény volt mindannyiunknak.

 

Természetesen az interjúban nem hagyhatták figyelmen kívül a QB helyzetet, ami Keenum jövőjét is meghatározhatja.

 

Higgye el, nem aggódok emiatt. Ez ugyanis csakis Mike Zimmer döntésén alapul, ahogy minden a csapatban. Azt sem tudtam, hogy én leszek a kezdő az NFC döntőben. Egy nagyon jól működő szervezet van itt, én csak annyit tehetek, hogy kivárom hogyan döntenek, és ezzel nincs is semmi probléma. Természetesen én sem barlangban élek, és visszahallom a különböző nyilatkozatokat és véleményeket, de ezeket ki kell zárnom, és csak magamra fókuszálhatok jelen helyzetben.

 

Akárhogy is alakul, a Vikings szurkolók sosem felejtik el az idei szezont, ahogy Case Keenum nevét sem. Hogy lesz-e a sztorinak folytatása, az pedig márciusra legkésőbb kiderül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!