Connect with us

Érdekességek

Ki a gyorsabb? Mondd meg te!

Újabb nap, újabb játék! Alább láthattok 4 grafikont, amin játékosok átlagos legnagyobb sebességét rajzolták fel a teljes megtett útvonaljaik szerint bontva a 2017-es évből. Tehát ha valaki kétszer futott 35 yardot (nem csak előre, oldalra is), és egyszer 14, egyszer pedig 16 mérföld/óra volt a legnagyobb elért sebessége, akkor a vízszintes tengely 35-ös jelzéséhez nála a 14 és 16 átlaga, vagyis a 15 lesz felvezetve. Sárga vonallal látni továbbá az adott pozíció átlagát, ehhez tudtok viszonyítani. A játékosok vonalai körül láthattok egy szürke sávot, ez a statisztikában a megbízhatósági intervallumot mutatja. Ha a két sáv összeér, akkor azon a ponton nem lehetünk közel teljesen biztosak benne, hogy a két játékos száma valóban különbözik. Ennek ne adjatok nagy súlyt most, sajnos kicsi a minta ahhoz, hogy akadémiai szintű következtetéseket tegyünk.

A ti feladatotok, hogy megtippeljétek a képhez tartozó lehetőségek közül, hogy melyik kit takar. Hogy ne legyen túl könnyű (hiszen 50% eséllyel tippelnétek helyesen, ha csak két lehetőség lenne), mindegyikhez mellékeltünk egy nevet, aki nincs rajta a képen. Ha mindenhol két lehetőség lenne, a szerencselovagok számára 6.25% esély lenne csak tippelésből hibátlanul megoldani, így viszont ez lecsökkent 0.07%-ra. A helyes megoldásokat a cikk alján, fehér betűvel találjátok, tehát ki kell jelölni, hogy elolvashasd. A kommentekben ne lőjétek le a megoldást, de a sikeres tippek számát írjátok meg :) Kezdődjék a játék!

 

Első kép: a mindenki által kritizált Dez Bryant, a szélvészgyors Tyler Lockett, vagy az őskövület Larry Fitzgerald?

 

Második kép: az agilis, fiatal Christian McCaffrey, a fizikailag kicsit megzuhant Zeke Elliott, vagy a bokasérüléssel játszó Fournette?

 

 

Harmadik kép: a lyukmágus Le’Veon Bell, a kirobbanó Todd Gurley, vagy az öregedő DeMarco Murray?

 

 

Negyedik kép: az élő harckocsi, Rob Gronkowski, a 23 éves Austin Hooper, vagy a mély passzokon mindenkit elsöprő Travis Kelce?

 

 

Megoldások alább!

Első kép: Piros Dez, Türkiz Lockett

Második kép: Piros McCaffrey, Türkiz Zeke

Harmadik kép: Piros Bell, Türkiz Gurley

Negyedik kép: Piros Hooper, Türkiz Gronk.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!