About the author

 • Bryan

  “Nem akarok meggondolatlan lenni, de…”

  … nem lehetne, hogy egyszerűen csak megkímélnétek ettől a sok hirtelen jött bölcsességtől az emberiséget? Lane, mondd kérlek ezt a faszságot (már bocsánat) azoknak az ex-játékosoknak, akik utólag a pályafutásukat odaadnák egyetlen bajnoki címért.

  Annyira szimpatikus, hogy most mindenki késztetést érez jól megmondani a tutit a Patriots-ról/nak. A félelem tartja össze a csapatot, jah az… már 17 éve… komolyan…

 • Homoki Szabó Tibor

  Nem vagytok egyszerűek. Kezdem azt hinni, hogy szándékosan akarjátok szítani a tüzet a Pats rajongók között. Az Sb óta egy a Pats-szal kapcsolatos pozitív/semleges cikket tudtatok lehozni (Brady üzenete). Értem én, hogy jó vitaalappal lehet megtölteni/felduzzasztani az oldal látogatottságát, de kezd tele lenni a t***m ezzel a folyamatos Pats-szot fikázó cikkeitekkel.
  Történelmet írt az Eagles a győzelmével, és ti mégis, majd minden harmadik cikketekben a Pats-ot ekézitek. Mégis miért?

 • Arnold Patsenegger

  Egy nyertes Super Bowl után persze mindeki kicsit bölcsebb lesz :)
  Mondjuk egy 10-12 lejátszott Super Bowl győzelem nélküli szezon utàn lehet másképp gondolná… :)

  És minden évben akadnak olyan marhák akik ezt a érzéketlen csapatot választják, ugye ugye….
  Nem mondom,hogy néha nem jobb kicsit szabadabb nyilatkozatokat olvasni… de ha ez az ára annak,hogy a játékosok fegyelmezettebbek akkor ám legyen. Megelészek azzal is amit a pályàn nyújtanak a fiúk. :P

 • pari

  Ezért nem lesz az eagles dinasztia sohasem.
  Plusz – bagyob bölcs szavak egy embertől akinek a csapata 2010 óta 3x jutott a playoffba.
  Talan kerdezzuk meg a Browns fan-eket, hogy mi jobb, a jó oltozoi hangulat, vagy 0-16-os viccnek lenni.

 • chester

  Egyreszt olyan cikeket tudunk hirkent szolgalni, amiket kintrol olvasunk, masreszt akkor, amikor raernek az emberek. Az elmult napok Garoppolorol szoltak, elotte McDanielsrol, elotte az Eaglesrol es Butlerrol. Ugyan csak feluletesen neztem at a hireket, de nem nagyon talalkoztam pozitiv hangvetelu cikkel kint sem, ami azert nem meglepo. Vesztes sb utan ritkan szoktak pozitiv megnyilvanulasu nyilatkozatok megjelenni. Szal ja, abbol fozunk ami van, most ezt dobja a gep.

 • wolandrule

  Kurva bölcs lett mindenki, most hogy sikerült nyerniük… A védelem tagjai helyében inkább semmit nem mondanék, miután cafatokra lettek szedve, gyakorlatilag semmit nem tettek hozzá a győzelemhez, inkább köszönjék meg az O-nak, meg BB-nek és örüljenek.

 • Homoki Szabó Tibor

  Ti meg véletlen sem akarjátok észrevenni, hogy kezd nagyon provokatív feelingje lenni az oldalnak.

 • djibril

  Az ugye azért megvan, hogy Lane Johnson a liga egyik legjobb RT-je, kvázi itt a védelmes monológod picikét idegen? :D
  Másrészt mi a náthásért kell megsértődni egy magyar Pats szurkolónak azon, hogy Lane Jonhson azt mondja, hogy nem játszana a csapatnál, mert ami ott folyik, az már neki túl profi? Ez csak egy vélemény, azt meg pont le kell tudjátokmitcsinálni… Ő így gondolja, más meg pont ezért megy oda, mert ettől olyan sikeres a csapatotok. De ha valaki nem nyilatkozik úgy, ahogy ti gondoljátok, akkor már egyből előjön valami komplexus belőletek, és úgy véditek a szervezetet, mint valami pitbull.. Mintha számítana amúgy… :D

 • Grünvald Mihály

  Senki nincs megsértődve , csak nem értjük!

 • chester

  Nem tehetek rola, hogy egy egyszeru nyilatkozatert a fejet kovetelik valakinek a szurkolok, es minden aron keresztes lovagkent akarjak megvedeni barmilyen kritika eseten a csapatukat. Engem hidegen hagynak a provokaciok. Lassan kezdodnek az FA cikkeink, amik nem fuggenek a kinti sajtotol, de hirekbol tovabbra is csak azt tudunk irni, ami kint is megjelenik, meg ami a szerkesztok szabadidejeben belefer. Vagy max kitalalunk egyet ha nincs mas

 • wolandrule

  Ha nem is tudnám ki ő, olvasni tudok, hidd el, úgy kezdődik az írás, hogy mi a posztja. Nem csak az ő nyilatkozatára céloztam, most már mindenki hasonlóan bölcsen megszólalt Patriots ügyben, felesleges, élvezzék ki a győzelmet, szükségtelen belemagyarázni mindent.

 • makosteszta

  Hűha, szegény Pats fanok, már kemény EGY HETE, hogy elveszítettek egy döntőt és még mindig nem az ő csapatuk van dicsőítve (pedig már most vezetik a rankingeket). Vajon hogyan bírnák el, ha mondjuk egy éven át kellene hallgatniuk? (lásd Falcons) Vagy mi lesz ha (ne adj isten) egyszer nem zárnak pozitív mérleggel?

  Más csapatok szurkolói évtizedeken át képesek fog összeszorítva
  tűrni a kritizáló hangokat, a gúnyolódást, lekicsinylést, a tisztelet általános hiányát a médiától és más szurkolóktól, miközben imádkoznak egy PO
  részvételért, franchise QB-ért, vagy kompetens edzőért/front office-ért.
  Itt meg most mi megy? Valaki felvetette, hogy szerinte nem maga a földi paradicsom a Pats öltözője, és nem a győzelem a legfontosabb ezen a világon, hanem az is, hogy közben jól érezd magad (az utóbbival mélységesen egyetértek).

  Idegesítő, hogy valakik egy győztes SB után nagyszájúak. Akkor nézzetek tükörbe, mert semmivel nem vagytok különbek (akinek nem inge, ne vegye magára, nem akarok teljesen általánosítani). A tavalyi döntő után egy évig mindenhonnan csak az szólt, hogy “GOAT”, “lúzer Atlanta”, “senkinek sincs esélye ellenünk”, stb…

 • Bryan

  Szerintem nem a sértődöttség szól a többségből (belőlem biztos nem). Személy szerint az a bajom, hogy semmi szükség a másik csapat minősítgetésére sem győzelem sem vereség után.

  Lane Johnsonnak halvány fogalma sincs a Pats öltözői légköréről, a szervezet nem külvilágnak szóló életéről, egyéb csapatprogramjairól. Az edző-tanítvány viszonyokról még annyi sem. A világ semmivel sem maradt volna szegényebb a Lane Johnson félék beszólogatása nélkül, hiába éreznek késztetést most erre hatványozottan az emberek…

 • Szerintem amúgy bőven van igazság abban, amit Johnson mond. De ezen nem kell megsértődni, pont ez az oka annak, hogy ilyen sikeres a Patriots. Ha nem ilyen lenne Belichick, nem nyertek volna ennyit és nem lennének a csúcson ilyen sokáig. A Patriotsban nem fun játszani, de ha nyerni akarsz, akkor oda mész.

  Sőt, ez a fajta filozófia is csak addig működik, amíg nyer a csapat. Addig minden játékos beáll a sorba. Ha hirtelen negatív szezonok lennének, előjönne az elégedetlenkedés. De nem gondolom meglepőnek, hogy a Super Bowl óta nem volt egyetlen Patriots nyilatkozat sem szinte, amit említésre érdemes (Brady insta poszt, meg Butler statement és ennyi).

  De ez igaz bármelyik filozófiára is. Pete Carroll szöges ellentéte BB-nek, de az is máködik, amíg nyer a csapat. Aztán ha már nem nyernek, akkor fejetlenség van és hőzöngés. De azt is kétlem, hogy McAdoo emberként sokat változott volna egy év alatt, aztán tavaly senki nem problémázott a csapatnál, idén meg összedőlt minden és ment a szarrágás.

 • Szerinted nekünk külön örömet okoz, hogy negatív kommentek vannak az oldalon és nem hogy a cikkekben lévő személyeket, de a cikket magát és minket fikáznak? Nem, nem igazán.

  Nem tudom hol van ez a nagy Pats-ekézés, főleg külön tőlünk. Most visszanéztem szerdáig a híreinket, ugyanannyi Pats-pozitív volt, mint Pats-negatív.

  Vannak hírek, vannak nyilatkozatok, amiket megírunk, mert érdekesnek találjuk őket, és érdemesnek arra, hogy eljuttassuk az olvasóinknak. A Patriotsnál nem nyilatkozik senki, így róluk nagyon nehéz lenne írni, hacsak ki nem találunk valamit, de na… Pedig egyébként nem a Pats-hater dolgok hoznak több kattintást, hanem a Pats-lover cikkek, szóval ha a kattintás lenne a fontos, akkor egész héten Patriots cikkeket gyártanánk, a Billszel és hasonló csapatokkal meg nem foglalkoznánk egy pillanatig sem.

  Az évnek most egy olyan szakaszában vagyunk, ahol a csapatok 2/3-ával (de inkább 80%-ával) nem történik semmi. Ezért volt sok Garoppolo cikkünk az utóbbi 2 napban. Nincs más hír, nem történik semmi, erről viszont megjelent több érdekesség is.

 • wolandrule

  Ha hiszed, ha nem a Patriots fanok nem egysejtűek, nem arról van szó, hogy nem a mi csapatunk van “dicsőítve”. Hadd jegyezzek már meg anélkül valamit, hogy jöjjön ez a “Peccszurkolóknyavalyognak” szokásos megjegyzés. Szerintem már a kelleténél többet okoskodnak az Eagles játékosok, edzők, felesleges a döglött oroszlánt rugdosni. A tavalyi SB után Brady bíztató üzenetet küldött Ryan-nak, nem pedig lenyilatkozta, hogy miért nem dobta ki a labdát a sack helyett, vagy hogy miért nem pörgette le a támadóórát. Kicsit elegánsabb,, mint ez a kiszólogatás.
  Ha pedig már nem lesz sikeres a csapat, akkor majd megtudjuk az NFL kínjait.

 • kitalaltnev

  +1 Az uccsó mondatodnál diplomatikusabbat, visszafogottan találóbb véleményt nemigen lehet megfogalmazni. Gratula.

 • kitalaltnev

  +1

 • Bryan

  Játékos minősít másik csapatot, nem szurkoló, még mielőtt sikerül ezt is szurkolói attitűdnek eladni…

  Javaslom nézz utána, hogy akármelyik Patriots játékos hogyan
  szólogatott be Pete Carroll-nak vagy lúzerezte bármelyik Falcons
  játékost az elmúlt években.

 • Leonidasz007

  Tavaly pedig csak patriotst elteto es falconst/shanahant biralo hirek voltak az SB utani hetben. Sajnos tudom mert én is irtam jó párat. Egyetlen pats szurkoló (köztük te se) szólt hogy sok lenne. Es a falconsosok is epfogadtak h ez ilyen. Ilyen hirek jottek/jonnek ezt irjuk/irjak a tobbiek. Ha ezt te ugy erted hogy provokalaskent csinaljuk akkor nagyon rosszul látod. Egyébként facebookon meg garoppolo miatt kaptunk. Ez van. Holnap kezdodik az FA sorozatunk lesz màs is.

 • kitalaltnev

  Általános tapasztalat, a játékosok döntő többsége elkerüli az ilyen helyzeteket, hogy negatívan nyilatkozzon egy másik (pláne legyőzött) franchise-ról. Mr. Johnson-nak nem sikerült. Nem probléma, ám szokatlan. Ügynöke bizonyára nem repesett az örömtől.
  Én meg pótolom a hiányosságom, s máris utánanézek, ki is ő…

 • Kopi3.14

  Szerintem ez nem negativ nyiöatkozat.

 • kitalaltnev

  Akkor helyettesítsük be a jelző helyett az “ilyesmit” szót.

 • Arnold Patsenegger

  Szerintem nincs ezzel semmi gond.
  Minden csapatnak és HCnak más mentalitás válik be. Ahogy Te is írtad a Pats sikerének ez is az egyik oka.
  Lehet utálni a Patset meg azt mondani,hogy félkatonai szervezet de amíg nyernek szerintem ez senkit sem érdekel. Akinek meg ez nem tetszik az előbb utóbb kihullik, volt már nem egy nagy név aki hipp hopp másik csapatban találta magát… de mindenki pótolható (BB kivétel) ez már sokszor bizonyítást nyert.

  Amúgy Johnson nyilatkozatának végén kis mosolyot csalt az orcámra.

  “nyerjek csak egy Super Bowlt, és érezzem magam jól eközben, minthogy nyerjek ötöt, de érezzem magam ez idő alatt nyomorúságosan”

  Hát persze…. :)

  Amúgy gyerekek ne legyunk már ennyire butthörtök!!! (Thx chester). Nem mindenkinek tetszik a kedvenc csapatunk mentalitása ezt el kell fogadni. (Nem lehet mindenki tökéletes :D :D :D)
  Biztosan a pats szurkolók közt is akadnak szèp számmal olyanok akik találnak kivetnivalót más csapatok szokásaiban….

 • Attila Balogh

  Kellene most már egy “Védjük meg a Patriotsot!” országos óriásplakát-kampány, különben sose lesz vége…

 • wolandrule

  Ahogy ezeknek se…

 • chester

  Ezt kar lenne a Patriots fanokra rahuzni, a kritikat semelyik csapat szurkoloja sem turi nagy altalanossagban, csak tudnam mire jo az, hogy visszaszolnak a kritizalonak. Mintha barmit szamitana akar a kritika, akar a random szurkolo visszaszolasa…

 • makosteszta

  “szerintem már a kelleténél többet okoskodnak az Eagles játékosok, edzők” Igen? Mert ki okoskodott még? Vagy az egy is sok?

  Kb fél éve az Eagles öltözőjéről jött ki egy hír, hogy nem minden fenékig tejfel, és Schwartz ki akarja túrni Pederson-t. Nem rémlik, hogy egyetlen Eagles fan is fel lett volna háborodva, pedig valszeg nem is volt igaz. Most képzeld el, mi lett volna, ha mindezt Pats öltözőjéről hozzák le. (Nem is kell, megtörtént, jött is mindenki szidni az ESPN-t.)

  Mint mondtam, más csapatok “döglött oroszlánjai” sokkal több rugdosást kapnak (nyilván, mivel gyakrabban döglenek meg), a különbség hogy ezt ki hogyan viseli.

 • makosteszta

  Szóval azt mondod, hogy ha mondjuk az egyik szerkesztő magánvéleménye lenne a fenti nyilatkozat, akkor senki nem háborodott volna fel? Vagy milyen státuszt kell valaki képviseljen ahhoz, hogy negatív véleményt fogalmazhasson meg Patriots-ról?

 • wolandrule

  Nézd vissza a nyilatkozataikat.

 • Bryan

  Félremagyarázod. Szurkoló, szerkesztő, hater véleményét bizonyos határokon belül szerintem tűrni “kell”, ha nem tetszik akkor is – ilyen ez a popszakma, nem kötelező egyetérteni.

  A baj ott kezdődik nekem, hogy egy játékos (nem szurkoló!) beszól egy másik csapat belügyére, amiről mellesleg gyakorlatilag fogalma sincs, fikázva (!) játékost, vezetőt, franchise-t. Ez szerintem finoman fogalmazva sem szerencsés, hovatovább gyökér dolog.

  Érted, nem az ellenvéleménnyel van bajom (holott szerintem éppen hülyeséget beszél), hanem a felesleges be- és leszólásával.

  A Patriots kapja folyamatosan az ívet a haterektől, de ilyen nyilatkozatokkal nálunk mondjuk pont nem találkozol.

 • Ádám Jakab

  Mi a szar. Egy nyilatkozatot forditottak magyarra. Azt sem tudjátok hogy mi az, hogy kritika. A kritika szubjektiv, és az iró fogalmazza meg. Ennyi rinyáló embert egy helyen még nem láttam. “úúúúúristen, Lane Johnson kritizálta a Patriots rendszerét, ti meg lehoztátok magyarul….leállhatnátok végre, mert ez már gusztustalan” Mintha maga az FK irta volna az egész nyilatkozatot. Egy másik csapat játékosa mondta el a véleményét egy rendszerről külső szemmel, de persze már megint molesztálva van a Pecc…Sirjatok folyót. Más örül ha van valami, ami a csapatáról szól és értelmes információ. Van értelmes hozzászólás is, aki Johnson nyilatkozatát kritizálja, és kb erről kéne szólnia a dolognak. De a fogalmatlan “járulék” mint mindig, most is ott van.

 • Ádám Jakab

  Biztató üzeneteket adni szép dolog a győztes oldalról. Tudod mi szép még? Meccs után kezet fogni a győztessel vesztes oldalról. És igen,a szurkolók előtt, a pályán ahogy azt szokás és minden emelt fővel veszteni képes játékos meg is teszi.

 • Ádám Jakab

  Nem tudom hogy tudtok ilyen higgadtak maradni, de le a kalappal. Ha én szerkesztő lennék a rövid üzenetem ennyi lenne.Ha nem tetszik, olvass más oldalakat. A többségnek nincs baja. Szia.

 • djibril

  “Lane Johnsonnak halvány fogalma sincs a Pats öltözői légköréről, a szervezet nem külvilágnak szóló életéről, egyéb csapatprogramjairól.”
  –>
  “Dont’a Hightower tavaly szeptemberben nyilatkozott arról, hogy milyen érzés Belichick keze alatt játszani, a linebacker szerint pokoli. De ugyanakkor szerinte megéri.”
  + Blount + Long
  + azért annyit még mi is tudunk, hogy az átlagnál profibb, sterilebb és betegebb mentalitás uralkodik a Pats-nél. És azt is tudjuk, hogy nem mindenkinek jön ez be.

  Szerintem azért nem csak úgy beleböfögött a nagyvilágba, bár ettől függetlenül én is azt mondom, hogy felesleges volt. Viszont sokan ezt úgy állítják be, mintha szarrá alázná a Pats-et, meg a döglött oroszlánt rugdosná, holott csak elmondta, hogy az a mentalitás, ami ott uralkodik, neki nem jön be annyira. Semmi kapdbepecc, semmi szarráaláztunkpecc, semmi lúzerpecc, mégis 35 hsz-nél tartunk, mert a Patsről mondott valaki valamit!

  Ha holnap azt mondaná Alex Smith, hogy neki nem feküdne az Pederson agresszív playhívása, 5 hsz nem lenne alatta…

 • makosteszta

  Rendben, ez is vélemény, tiszteletben tartom.

  Szerintem amíg kulturáltan teszi, addig hadd alkothasson a játékos is véleményt más csapatról. Többen is írták alattam/fölöttem, hogy ez nem is feltétlenül negatív/fikázó nyilatkozat. Erre fel itt megy hőbörgés, hogy hogy merészel “ilyet” nyilatkozni. Túlérzékenység, túlreagálás.

 • makosteszta

  Well said! Sokan példát vehetnének rólad! :)

 • atis123Juve

  Srácok legyen már ennek vége. Azt nyilatkozott, amit. Semmi jelentősége. Nem kell itt védőhadjáratot indítani. Mostanság minden a Pats-et érintő cikknél előkerül minden eddigi történés. Ne gerjesszük a flame-et.

 • Vicgeordie

  Azért mondott izgibb jelzőket is. Konkrétan lefaszfejezte a Patriots játékosokat :)

  “(…) they act like fucking robots. Hey, stop being a dickhead.”

  Ettől függetlenül nincs ezzel gond sztem, ez is csak egy vélemény. Azt az egy részét nem értem, hogy milyen félelem az alapja ennek a rendszernek Johnson szerint (ez nekem nem jött le). BB-től félnek?

 • Arnold Patsenegger

  Biztosan arra gondol,hogy nem nyilatkoznak szabadon a játékosok nincsenek pl. Dickhead meg ehhez hasonló odaszólogatások az ellenfélnek.
  BBnek van pár egyszerű szabálya amiket be kell tartani, ez az egyik.
  Ennek is megvan a maga oka, így nincs héztről hétre média botrány valami hülye beszólás miatt, nem megy a szájkarate és a játékosok jobban tudnak a játékra koncentrálni.

 • Homoki Szabó Tibor

  Talán azért tudnak higgattak maradni mert a hozzászólásaim általában nem primitívek, lekezelőek -ellenben a tieiddel.

 • Delfi

  De az. Feleslegesen beleszól más emberek életébe, miközben senki sem kérdezte a véleményét.
  A Pats játékosai felnőtt emberek, el tudják dönteni, hogy az adott szabályok szerint akarnak-e ott játszani vagy sem. Ha igen, akkor ki az akinek joga lenne hülyézni őket?

  Ez egy igazi arcoskodó nyilatkozat volt, miközben úgy könnyű nem játszani ott, ha senki sem hívta oda…

 • Delfi

  Maradjunk annyiban, hogy megtarthatta volna a véleményét magának.

 • kodru

  Majd mindent megtudunk Butler visszavonulása után kiadott Én, But című könyvéből.

 • Sekler

  Aha !
  Ha jól értelmezem amit írsz minden kritika elfogadható mivel szubjektív !? De ahogy te is írod egy játékos “külső szemmel ” mond vélleményt egy másik csapatról ,amihez természetesen joga van , de ezáltal hogy vélleményt formált ,… a te gondolatmeneted következményeként is ,engedtesség meg az ő kritizálása is ami pont olyan szubjektív .
  Magyarán ha elfogadod a kritikáját nem kritizálhatod az őt ért kritikát sem ami ugyebár szubjektív a te állításod szerint,és ez valójábani fedné is a valóságot ha oda -vissza működne.

  Hogy érthetőbb legyek , szvsz te olyat kérsz amit vagy nem birtokolsz vagy csak másra tartod érvényesnek !

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás