Connect with us

Hír

Még erősebb lehet az Eagles jövőre

Azt most hagyjuk, hogy Carson Wentzcel az alapszakaszban vagy Nick Folesszal a rájátszásban volt-e jobb az Eagles, ez egy kellemes probléma. Azonban az Eagles a 2017-es szezon nagy részét Jason Peters, a liga egyik, ha nem a legjobb (Joe Thomas mellett) LT-je nélkül tolta végig. Halapoulivaati Vaitai nem volt rossz, de azért nem is egy Peters.

 

 

Ez a srác egy Pro Bowl szintű játékos. Az ilyen szintű játékosok odamennek, ahová csak akarnak. Tisztelem őt, az eddigi teljesítményét és azt a munkát, amit a sérülése óta végzett. Ha most egy fegyvert fognának a fejemhez, akkor azt mondanám, hogy ő lesz a left tackle-öm 2018-ban

 

– nyilatkozta Doug Pederson.

 

Peters az ACL-ét és MCL-ét is elszakította a hetedik héten, így nem vehette ki a részét a Super Bowl menetelésből. A támadósoron mondjuk nem nagyon látszott meg a hiánya, a Super Bowlon például nem engedett sacket az Eagles, a futók pedig hatyardos átlaggal futottak. Ezzel együtt is egy Jason Peters bármelyik támadófalban elfér.

 

Más erősítésre pedig már nem nagyon számíthatnak a szurkolók (hacsak nem a szintén sérült Jordan Hicks visszatérésére), hisz már most hatalmas mínuszban van a csapat a fizetési sapkában. Nem mintha olyan sok mit kellene erősíteni ezen a csapaton.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!