Connect with us

Hír

Nem Justin Houstonon fog spórolni a Chiefs

A Kansas City Chiefs nagytakarításban kezdett, hisz elköszöntek Darrelle Revistől és Derrick Johnsontól is. Adná magát a sérülések miatt limitáltan produktív Justin Houston is, de a chiefses források szerint vele mindképp számolnának még idén Andy Reidék.

 

 

Houston 2015-ben kapott egy 6 éves, 101 millió dolláros szerződést a Chiefstől egy 22 sackes szezon után. Nem volt akkor kérdés, hogy a liga egyik legjobb pass rushere, hisz a 2014-es szezonban volt még 23 negatív yardos szerelése, 25 QB-hitje és négy fumble-je is, gyakorlatilag az ellenfelek backfieldjén élt.

 

Ezután azonban nem volt szerencséje, a következő két szezonban csak 16 meccsen játszott, akkor sem száz százalékos állapotban, bár 11,5 sack azért így is összejött ennyi idő alatt. Tavaly viszont már 15 meccsen pályára lépett, volt is 9,5 sackje, 15 TFL-je és 20 hitje, tehát elkezdte régi önmagát idézni. Ezzel együtt azonban 20 millió dollárt foglal idén a capből, a Chiefsnek konkrétan 12 ezer dollárnyi költőpénze van az OTC szerint, Houston esetleges elküldésével pedig 8 millió dollárt spórolna a csapat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!