About the author

 • Csonkaz

  Kb egyet is értek veled. Nem hiszem, hogy Cousinsal többre mennénk mint idén(2017) a Redskins ment.1/5-ön szerintem azért be lehet húzni Mayfieldet, nem hiszem, hogy most project qb-t kéne húzni, az múltkor se sült el jól. Talib szerintem mehet, kicsit idős már sajna, símán nyomhat egy Revis 2.0-át 1-2 éven belül, no meg bármikor lecsukathatja magát. Az elkapók közül is lehet megy az egyik, de h melyik az pasz, Watsonért se kár. Ha Davist kivágnák az elég WTF lenne, ahogy Paradis nem meg tartása is. Ha így nézzük, jövőre összejöhet akár a PO is, no de őszintén azon se lennék meglepve, ha elbénáznánk az offseasont, és szeptemberben megint Siemian kezdene :D

 • Szerintem mindenképpen Foles vagy Cousins megszerzése kell legyen a prioritás. Csábító az 1/5… de nekem egyik qb sem tűnik megoldásnak. Egyedül Darnold tűnik olyannak aki idővel a legmagasabb szintre kerülhet, de a többiek nem tűnnek sokkal jobbnak egy középszer rendszerirányítónál. Óriási pazarlás lenne. Se Rosent, se Allent, se Mayfieldet nem akarom Denverben látni.

  A piac valóban szűk, nincs is sok opció hiányposztokra a támadófalon kívül, de azt ne felejtsük el, hogy a hátsóbb körökben is van jó pár pickje a csapatnak, így például a 3. Számú elkapó vagy TE problémát nem feltetlen kéne az FA-ról megoldani, mert nem is igazán lehet.

  Én nagyon adnám, ha sikerülne megszerezni Cousinst és Landy-t az FA-ról. Aztán igazából az 1/5 akár mehet támadófalemberre is… onnantól meg pont van eleg pick, hogy minden hiányposztra jusson fiatal. Ehhez mondjuk nem ártana javítani a draftolási hatékonyságon Elwaynek. :)

 • Csonkaz

  Kirk alsó hangon lenne 27m, és akkor nagyon ide akar jönni, Landry pedig olyan 11-13m környékére, és szerintem a Miami nem feltételen engedi el. Ha ezt a kettőt összeadod akkor az ~40m, az 1/5 kb olyan 6m környéke, az már 46m, és akkor még ehhez jönnének a későbbi pickek fizetései. Ennyit pedig csak úgy lehetne összeszedni, ha kivágjuk Thommas, Sanderst, Watsont, meg Talibot. Persze lehet farnehézzé tenni a szerződéseket, de akkor meg csak a szart görgetné maga előtt a csapat, amiből meg nem igen lesz előre lépés. Oda jutnánk sztem mint egy Lions kb. Lenne egy jó, de nem top5 qb aki egyedül nem nyer sb-t, és mindíg ott lennénk wild card könyékén, de nem hiszem h bejutnánk. Persze ez is csak egy vélemény

 • alapvetően értem az érvelést, de én nem bízok Elway irányító-draftolásában

 • Azért az már nagyon sok. Watson 7,2, Thomas 13, Sanders 11, Talib 11.. ez már 42. Szerintem elég hármat kirakni bőven, és emellé még az aprókból meg a jelenlegi cap spaceből kijön 60M. De ez nyilván csak fantasy, Landry valóban nem reális, Cousins annal inkabb. Neki azert prioritas a gyuru, es erre talan itt van a legjobb eselye a jags mellett. Viszont a jags sem tud neki sokkal jobb szerzodest adni ez az elony. :)

 • Leonidasz007

  Én Sem, de az a a kisebbik rossz talán, mint lenullázni a space-t és Kirket agyonveretni egy olyan offense-ben.

 • Leonidasz007

  De te komolyan megnéznéd hogy Kirköt szétverik 30 misiért? Mert tegyük fel hogy leigazoljuk Kirköt. Mondjuk legyen 28 millió. Akkor kb marad 10 minden másra Maximum. Úgy hogy egy elkapónk marad (most mindegy h thomas vagy sanders), támadófalban lesz Leary és Paradis akik megbízhatóak, rajtuk kivül senki. Bolles azért közepes és mondjuk ha Nelsont draftoljuk akkor is a két tackle poszt az Kuka. Valamint lenne moidnjuk eg hátsóbb kötös TE meg egy hársóbb körös WR célpontja cousinsnak. Szted mi lenne ebből? Arról már nem is beszélve h a védelem is lyukas maradna…

 • Csonkaz

  Én azt mondom reaktiváljuk Menzielt :D
  Viccet félre téve, amúgy melyik qb-t húznád, illetve, ha qb-t húzunk első körbe, másodikba kit hoznál? Az általad felvázolt cutok után.

 • Ezért tartom Foles-t a jobb opciónak. De az iranyító kérdés szvsz a legfontosabb. Ennek a megoldására pedig most van lehetőség. A drafton csak azt tartanám értelmes megoldásnak, ha felcserélne Elway Darnoldért, ami kvázi esélytelen, hacsak a Browns nem szerzi meg Cousinst. Ilyen Mayfieldeket meg inkább ne, mert feláll a gondolatától is a szőr a hátomon.

 • ducksfan

  Én vagyok naív, hogy azt gondolom (gondoltam eddig is), hogy a draftok, igazolások (függetlenül a sportágtól) úgy születnek, hogy az edzőkkel közösen elemzi ki a GM a szóba jöhető személyeket, aztán ő dönt, mert övé a felelősség, de nem megy szembe az edzői véleményekkel (ha pénzügyileg/erkölcsileg belefér).
  Ezek szerint tévednék?

 • Leonidasz007

  Persze közös döntés valószínűleg valamilyen szinten, de Elway azért nagy befolyással bír a Broncosnál. Ráadásul ő QB Volt, Joseph meg pl védőfelfogású edző, ezért sztem itt főleg Elway szava lehet a döntő

 • Leonidasz007

  Én Mayfieldet vagy Rosent. Mayfieldet az attitude miatt, Rosent a kvalitások miatt. Persze lehet egyikük sme vállna be. Második körben pedig mindenképpen a támadófalat erősíteném vagy elkapót hoznék, attól függ melyik van értékben megfelelő. Ha mindkettő akkor a támadófalat (tackle) favorizálnám. Persze ezek a piactól is függnének. Én amugy nem engedném el Sanderst és Thomas Sem és akkor elkapókjkal nem kell foglalkozni a piacon, draftrtol meg második harmadik körben valaki. Megprobálnék lecsapni egy jó tackle-re vagy guardra.

 • Leonidasz007

  Foles második kör eleje alatt nem megszerezhető (te annyit adnál érte?). De lehet egyáltalán nem, ez Wentz felépülésétől is függ. És továbbra is atartom hogy Foles is halkálra lenne itt ítélve mert nincsenek elkapók (ha elengedjük sanderst) és a támadófal is botrányos a Sasokéhoz képest.

 • Debreceni József

  Rookie qb egy (esetleg) normális fal mögött vagy egy top15 senior fal nélkül. Szép kilátások, a Denver nem egyhamar fog a rájátszásba jutni nemhogy sb.

 • Gergely Angyal

  Szar van a lecsóban, úgy néz ki.
  Hogy lehet ilyen szarul összerakva a salary cap (Miller szerződése sokat visz el, azt tudom)?
  A Super Bowl óta szinte csak elengedtünk játékosokat (Trevathan, Jackson).
  Igen, a támadófalba jöttek, de nem a legjobb játékosok, nem a legnagyobb fizuval.

 • Leonidasz007

  Hát Miller rengeteget visz el, de a két elkapó is együtt ugye 20m, a 3 CB pedig együtt 30m. Ezek igy elég nagy luixusok. Ugy jöhetett ez létre hogy az elmúlt 3 draftbol körülbelülk senki nem vált be ugy rendesen. Így a régen jó érzékkel kihuzott játékosoknak nagy szerződést kellett adni, de nincsenek olyan játékosaink akik kvzái filléreként nagyon jól játszanak. Szalé ideje lenne már egy tisztességes draft ahol nem egy darab huzás jön be rendesen

 • chester

  Most épp azon agyalok, hogy nem lenne jobb, ha még ezt az évet kihúznák Lynchcsel a kezdőben, de építene egy normális falat a kövi évre? Már csak azon az alapon is, hogy inkább őt verjék szét idén mint az új QB-t. :D Meg azért Lynch közel sem kapott annyi lehetőséget a kiteljesedésre, lehet nem tűnne ordas nagy bustnak, ha végignyomna egy szezont.

  Csak mert én eléggé úgy veszem ki a szavaidból, hogy ide addig fölösleges QB, amíg nincs körülötte csapat. Viszont Josephnek nem fognak eltűrni még egy ilyen szezont, ráadásul a játékosok sem szeretnének ebbe a posványban maradni gondolom, ezért fohászkodnak Cousinsért. Nincs egyszerű helyzetben Elway az biztos.

 • Leonidasz007

  Azt támogatom, hogy Lynch (Osweiler, Siemian) kezdjen, had verjék cska szét őket. Ellenben én megpróbálnék húzni valakit, mert 1/5-nél magasabban nem biztos h lesz a csapat. Bíráljuk itt Elwayt h nem tud irányítot huzni, de soha nem huzhatott megközelitőleg se ilyen elől (már amikor irányítót akart). Most itt a lehetőség kihuzni az első vagy második számu jelöltet.

  Vance Josephnek meg már ezt az évet Sem kellett volna eltűrni, takarodjon ahova akar. Most igy belegondolva duplán jo lenne ha Osweiler kezdene. Szétvernék azt a szerencsétlent, Joseph meg balra el.

  Egyébkétn Lynchben semmi nincs. Nme Volt sok ideje megmutatni magát, de ordas nagy bust ő ettől még za látszik.

 • petipajti

  patrik azt mondd meg nekem, hogy ha te kivágnád thomast vagy sanderst, mert kell a pénz, akkor hogyan gondolsz robinson vagy landry leigazolására? főleg hogy kevés jó wr lesz fa, ergo tuti drágák lesznek. akkor minek kivágni thomast vagy sanderst?

 • Barni

  Mit szólnátok ahhoz hogy 15 misiért elhozzuk Taylort. Kivágnánk Watsont mert nem sok hasznot hozott,Talibot,Sanderst mert már ő sem a legjobb. És ez a három ember kivágásával és Taylor lehozásával lenne 27 misi úgy hogy a draftot is számoltam. És 27 misiből lehoznánk két nem rossz wr-t Richardsont és Matthewst hosszabbítanánk Barettel, Paradissel,Grennel,Crickkel és Latimerrel.
  Szerintem nem lenne rossz offseason.
  Kérdésem pedig az lenne hogy mi lenne ha Taylorért cserélnénk 1/5-öt adnánk mi ők meg Taylort+1/21
  És 1/21-én levihetnénk egy nem rossz OL-t aki marad.
  De ha nem cserélünk akkor kithúznátok 1/5-ön ha bent van Barkley,Fitzpatrick és még Nelson

 • Gergely Angyal

  Egyébként a támadófal éppen épülőben van, nem? :D
  Nekem ez tűnik a kulcsnak, mert ha azt sikerülne megerősíteni, akkor abból jövedelmezne az irányító és a futójáték is, amik képesek lennének egymást segíteni.
  3. számú WR-nek meg Jordan Taylort javasolnám, sose kap lehetőséget.

 • én nem azért bírálom Elwayt mert irányítót nem tud húzni, hanem úgy overall nem tud húzni :D

 • ez az ideális eset, de nem mindenhol megy így. Van ahol a GMnek van akkora befolyása és szerepe, hogy szinte egyedül dönt. Szerintem ez hülyeség, mert mégiscsak az edzőnek kell majd velük foglalkoznia.
  De mondjuk ott van Marvin Lewis aki edző és GM is, kihúzza Rosst 1/9en aztán pályára küldi 2 snap erejéig egész évben :D

 • azért egy Bolles (fejlődik) – Leary – Paradis – Nelson – X támadófal nem olyan fostalicska, hogy ne lehessen mögötte eljátszadozni

 • Gergely Angyal

  Ezt nem lehetne megfelelő scout teammel, szakember gárdával orvosolni?
  Tudom, a végső döntést ő mondja ki, meg fontosak az ösztönök, de biztosan lehet valahogyan minimalizálni a hibákat. :D

 • Leonidasz007

  Én nem vágnám ki amugy egyikuket sem. :D luxus kicsit hogy ennyit kapnak de sanders az egyik kedvencem thomas meg egy jó iranyitoval jo WR1. Az mas kerdes h ugyis vmeiket kivagjak. Es ráterve a kerdesedre ha nem nagy sporolas de némi sporolas azert lenne egy sanders landry cserevel. Landry sztem meg a szuk piac ellenere se kellene h 6 millional tobbet erjen tehat olcsobb.

 • Leonidasz007

  Ez csak az utobbi 3 évre igaz amugy. De akkor nagyon. Amikor koran huzott akkor azert azt nem baszta el

 • Leonidasz007

  Hát a támadofal ugy van epuloben h patadis es leary jo a tobbiek nem :D Bolles elsokoroshoz kepest lehetne jobb de ő talan meg mentheto. A masik tackle poszt az ami nagyon megoldatlan. Egy kimondottsn jo tackle sokat segitene. De hat olyan nincs

 • Leonidasz007

  Pont az a resz fostalicska amin elmennek a meccseink 3 eve. Nincs egyetlen tisztesseges OT. Es idealis esetben abban a csoportba kettö kéne. Bolles nem botranyos de azert neki fejlodni kell.

 • Leonidasz007

  Taylor idehozasat en nem tamogatom. Ahogy ietam a cikkben, egy specialis futasra alapulo offense-ben ahol az ő mobilitasa is fontos, ott jó. Itt sztem megbukna

 • Gergely Angyal

  Szerintem Bolles még lehet jó, most volt egy szezonja hozzászokni a ligához.
  A draftról Quenton Nelson eléggé mondják, hogy jó, ő nem lehetne potens megoldás egy guard pozícióra?
  Luxus őt kihúzni ezen a helyen? :D

 • Leonidasz007

  Nelson jó lehetne, talán a legjobb prospect. Pech h guard és a guardok nem érnek annyit :D ha FArol huzunk iranyitot akkor 1/5re siman benne van ő. Nekem 1/5re nem tetszik de ez van. Bolles se tetszett de a tamadofalat kellett foltozni. Bolles btw temyleg fejlodik de olyan pass rusherek vannak a csoportban h egy masodevest reggelire esznek

 • Barni

  Szerintem jó lehet mert ő nem zsebirányitó hanem könnyen megindulha + egy nem rossz futójátékkal amit növelhetünk ha a, második nap hozunk egy futót és egy élet képes fallal amin az első nap segíthetünk Nelsonnal (piszok jól blokkol mind passznál mind futásnál) és úgy beválhat

 • Barni

  Ha el tradelnénk Talibot és Sanderst akkor mit kapnánk értük + a fizetésüket vinnék magukkal az új csapatukba

 • Leonidasz007

  Igen egy trade-el jol jarnank, ezekkel a fizetesekkel nem fognak ertuk kapkodni. 5. Kornel tobbet biztos h egyikett se sztem. De inkabb jevesebb

 • Kopi3.14

  Azt hiszem, tudom a megoldást: el kell tradelni Wilsont, szkész. Neki nem kell fal, nem kell futójáték.Az első kör már ehetne egy jó kezdő licit.

 • petipajti

  landry 8? mikor egy megbízható elkapó, legtöbb elkapása van az első 3 év alatt evör. kevésnek érzem én azt. főleg adamshez képest.

 • Leonidasz007

  Jah közbe gondolkoztam és megnéztem a várható értékekekt és 12 alatt aligha. Nem érné meg. De mint mondottam én nem vágnám ki egyi kelkapot se akármekkora Luxus is. Sajnos mégis ez lesz, de h mi az elképzelés mögötte azt nem tudom.,..

  Am Landry tényleg ugyes meg minden, de inkább egy Slot mint WR1 alkat igy nem gondolom h őt fogják agoynfizetni.

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás