Connect with us

Hír

Patricia: Nem végeztem elég jó munkát

A Patriots védelme a vasárnapi Super Bowlon nem éppen jó napot fogott ki, ezért felelősségre lehet vonni (vannak akik már meg is tették) Matt Patriciát, aki közben már a Detroit vezetőedzője lett. Patricia beszélt arról, hogy mi volt a probléma és az érdekes döntéseiről is.

 

 

Nyilvánvaló, hogy nem végeztem elég jó munkát a védelemmel. Nagyon jó támadóegység állt velünk szemben, ezt többször is elmondtam az elmúlt hetekben. Ők nagyon jól játszottak, mi meg nem tudtuk őket elégszer megállítani.

 

Sok kérdést kapott arról, hogy miért nem játszott Butler, Belichick állítása szerint nem fegyelmi okok miatt volt hanyagolva a játékos. A helyén játszó Rowe elég ingadozó játékot mutatott, voltak jó megmozdulásai is, de olyan hibák is előfordultak játékban, amiből sokat haladt előre az Eagles.

 

Minden szituációból a legjobbat akarod kihozni meccs közben és jobb szeretnél lenni folyamatosan. Megfelelően felkészültünk a mérkőzésre, de az adott eseményekből nem jöttünk ki jól. Kemény munkát végeztünk egész évben, remélem jövőre jobbak lesznek.

 

Még sokat fognak beszélni a Patriots védelméről a döntő kapcsán, de változtatni már nem lehet ezeken. Patricia összességében az ott töltött idő alatt nem végzett rossz munkát, de most egy új kaland következik neki, hiszen először kapott vezetőedzői feladatot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!