Connect with us

Hír

Rodgers: Ha Favre is távozott innen, velem is megeshet

Aaron Rodgersnek olyan kedve támadt, hogy felkavarja kicsit az állóvizet Green Bayben. Most éppenséggel azt ecseteli, hogy nem biztos, hogy a Packersben fejezi be a karrierjét, hiszen nem csak rajta múlnak a dolgok.

 

 

Az egész azzal kezdődött, hogy Rodgers nem vette jó néven, hogy az ő tudta nélkül menesztették a csapatból Alex Van Peltet, aki irányító edzőként dolgozott a Packersnél, és remek viszonyban volt Rodgersszel. A Packers klasszisa több nyilatkozatban is elmondta már, hogy ő sem tervezi hamar abbahagyni a focit, és 40-es éveiben is szeretne még a ligában maradni. Ám elmondta, hogy ez lehet nem egy csapatban fog összejönni.

 

Szeretnék olyan lenni, mint Brady, aki 40 évesen is a csúcson van. Viszont rá kell jönni, hogy az NFL-ben nem tudsz mindig előre tervezni, és lehet ehhez el kell hagynom a csapatot. Ha egy Brett Favre szitű legenda sem Green Bayben fejezte be, mi garantálja, hogy én itt fogom?

– mondta Rodgers.

 

Hogy pontosan mi van a dolgok hátterében, arról csak találgatni lehet, de egy nyilvánvaló válasz kapásból akad rá: $$$.

 

Rodgers új szerződése már a tavalyi offseasonben is téma volt, ám akkor nem történt előrelépés, és mivel a 2019-es szezon végéig érvényes a jelenlegi kontraktusa, érthető, ha nem rohantak a Packersnél. Azonban elmúlt már az az idő, amikor Rodgers volt a liga legjobban fizetett játékosa, és könnyen megeshet, hogy idén top 10-es sem lenne jelenlegi keresetével, amit az ügynöke nyilván nem hagyna megtörténni. A Packers Davante Adams esetében okosan, a többieket megelőzve kötött szerződést, így nem kellett máshoz viszonyítani az elkapó igényeit. Ha azonban megtörténik néhány jósolt 30 milliós szerződés, akkor a Packersnek azt kell túllicitálnia. Egyesek szerint az sem kizárt, hogy Rodgers 100 millió dolláros garantált összeget kaphat majd, ami a legtöbb, amit játékos valaha kapott egy szerződésben.

 

Jelenleg Matthew Stafford birtokolja a legjobban kereső játékos címet, a 27 millió dolláros átlagával és 92 milliós garantált tartalmával, de a Kirk Cousins – Jimmy Garoppolo – Matt Ryan – Aaron Rodgers négyes lehet összes tagja többet fog kapni ennél. Már csak az a kérdés, melyikük kezdi meg a licitháborút.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!