Connect with us

Hír

Ryan Succop további 5 évre a Titansé!

A franchise tagek kiosztása előtt minden újságban Le’Veon Bell, Allen Robinson, és más, hasonló értékkel bíró játékos neve szerepelt, pedig ott volt Succop neve is a kalapban, egészen idáig. A Titans ugyanis franchise tag helyett inkább hosszabbított rúgójával.

 

 

A felek egy 5 éves, $20 milliós szerződésben állapodtak meg, ami top 5-ös éves átlagú fizetés. Hogy ez mennyire jogos, azon lehet vitatkozni. Succop ugyanis hiába vágott be fontos, sőt, győzelmet jelentő mezőnygólokat, mindössze 83%-os pontossággal rúgta idén ezeket be, ami a top 20 vége volt a 2017-es szezonban a kezdő kickerek közül. Ennek ellenére megvan a 31 éves kickerben a bizalom, de óvatosan kötötték meg vele a szerződést. Mindössze $3,5 millió aláírási bónuszt kapott, és új szerződése első éveiben nem sokkal fog több helyet foglalni a capből mint eddig.

 

A 2018-as szezonra $2,25 milliós, a 2019-esre pedig $2,5 milliós alapfizetése van, utóbbihoz tartozik egy $1,75 milliós garantált tartalom sérülés esetén, illetve ezt alapból is megkapná a 2019-es szezon ötödik napján, ha a rosteren van. Vagyis ha jövőre is legalább ennyit hibázik, akkor simán munkanélkülivé válhat. Succop titanses karriejre során csak 86,5%-kal értékesítette mezőnygóljait, szóval érthető, ha megtartana egy kiskaput magának a Titans.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!