Connect with us

Hír

Spagnuolo: McAdoo fog még kapni HC állást

A New York Giants idei szezonja teljes katasztrófa volt, a tavalyi 11-5 után idén 3-13-mal végeztek, és az 1/2-es draftpozícióig sikerült lecsúszniuk. Ebben a nagy összeomlásban hatalmas szerepe volt a vezetőedző Ben McAdoo-nak, akihez olyan zseniális döntések is fűződnek, mint Eli Manning padoztatása Geno Smith javára. 2-10 után meg is köszönték neki a szolgálatait, amivel sokat javítani már nem tudtak, de mindenképp egy fontos döntés volt a gödörből való kimászáshoz.

Meglepő módon nem gondolja mindenki a Giantsnél, hogy McAdoo lett volna a hibás ezért a borzalmas szezonért. A védőkoordinátor Steve Spagnuolo (aki McAdoo után az ideiglenes HC volt) úgy véli, hogy bár nem ez volt a legjobb szezonja, de fog még kapni mástól esélyt.

Ez egy nagyon nehéz év volt. De úgy gondolom, és ezt ki merem jelenteni, hogy Ben McAdoo lesz még vezetőedző máshol. Nagyszerű munkát végzett. Úgy értem rengeteg mindenben szerencsétlenek voltunk idén. Sokszor ha a labda rossz irányba kezd el pattogni, akkor nehéz megállítani, és visszahelyezni a helyes irányba. De úgy gondolom azért élsz, hogy tanulj. Nem igaz? Úgy gondolom egy rossz évből sokkal többet tanulsz, mint egy jóbol.

Nos, ez is egy vélemény, de kétlem, hogy a Giants szurkolók osztanák Spagnuolo gondolatait.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!