Connect with us

Hír

Taylort nem vágja ki a Bills – egyelőre

Tyrod Taylor jövőjéről sokat hallottunk az elmúlt hetekben, a sorsa elég kiszámíthatatlannak tűnt. Ez a megjósolhatatlan jövő megmarad továbbra is, de a legújabb hírek szerint a kivágására csökkent az esély.

 

 

A Bills ugyanis jelenleg úgy gondolkodik, hogy nem szabadul meg idő előtt az irányítótól, így pedig bevállalják a 6 milliós roster bonuszt, ami hamarosan életbe lép. Ezt valószínűleg két dolog miatt teszik. Először is nem akarják a teljes bizonytalanságot választani, tehát egy darab Petermannel nekimenni a piacnak, másrészt ha ezt a 6 milliót kifizetik az irányítónak, akkor nagyobb esélyük lehet elcserélni.

 

Az új csapatának ugyanis ennyivel kisebb lenne a teher, így pedig lehet, hogy akadna kérő a mobilis quarterbackre. Elsőre ez a lépés azt sugallná, hogy a Bills számol játékosával, mégis nehéz azt mondani, hogy meg akarják tartani. Két különböző edzői stábbal dolgozott Taylor az utóbbi két évben, de sehol nem nyerte el a teljes bizalmat. A Bills pedig a két elsőkörös pickkel és Taylorral már jókora felmozgásra lehet képes.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!