Connect with us

Hír

Von Miller Cousinst akarja

Nem igazán kell meglepődni azon, hogy Kirk Cousins tesztelni szeretné a piacot. Minden pénzzel rendelkező, QB-hiányos csapat elsődleges célpontja lesz, úgy fognak versengeni érte, mint tették anno Peyton Manningért. Egyik potenciális kérő pedig pont a Broncos lehet, John Elway pedig egyszer már megcsinálta (pont Manninggel) a csodát, aminek két Super Bowl részvétel és egy győzelem lett a jutalma. Nem véletlen, hogy Von Miller nagyon adná Cousins leigazolását.

 

A Broncos egy győztes szervezet, egy győztes franchise. A történelem mindezt bizonyítja. Jelenleg egy elit védelmünk van, nagyszerű vezetőséggel, hozzászoktunk a győzelemhez. Nekünk van a legjobb szurkolótáborunk az NFL-ben. Miért ne akarna Couisins itt játszani? Főleg, hogy olyan srácokkal lenne egy öltözőben, mint én!

 

 

Miller szerint Kirk igazi vezér, egy olyan kvalitású irányító, akit mind a 32 csapat szívesen látna. Ebben egyébként nagyrészt igaza is van, nem egy csapatban elférne, de ezzel az irányító is tisztában van és megkéri a pénzét (egy zsoldos). A Denvernek pedig mindössze 26 millió elkölthető pénze van jelenleg, ami még akkor is kevés, ha elküldik Aqib Talibot (+11 millió). Ezzel szemben a Browns 110 millió dollárral, a Jets pedig 72 millió dollár cap space-szel rendelkezik, de akár a Vikings is szóba jöhet a maga 50 milliójával.

 

Cousins betegre fogja keresni magát, és szerintem szinte kizárt, hogy mindezt Denverben teszi.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!