Connect with us

Hír

15 év után szabadult a börtönből, most Browns meccsre akar menni

Once a Browns fan, always a Browns fan! Ru-El Sailor olyan szintre emelte a Brownsságot, amit a legkétségbeesettek sem tudnak egyhamar felülmúlni szeretett csapatukat illetően.

 

 

Ru-Elt 2003-ban 15 év börtönbüntetésre ítéltek gyilkosság miatt, mint kiderült, tévesen. 2002-ben, amikor Omar Clarkot, egy clevelandi férfit lelőttek, három embert gyanusítottak meg, köztük Ru-Elt is. 15 hónappal ezelőtt azonban egy szemtanú, név szerint az áldozat testvére, Umar Clark vallomása alapján kiderült, hogy nem Ru-El húzta meg a ravaszt. Az ügyet azóta újravizsgálták, és szerdán hozták meg a döntést, hogy Ru-El szabad ember – jobb később, mint soha. Az eredetileg 28 évnyi börtönbüntetésre ítélt férfi emiatt 15 év után szabadulhatott, amire megesküdött, hogy meg fog vele történni.

 

Sosem adtam fel a hitemet, minden imádkoztam, és tudtam, hogy egyszer el fog jönni ez a nap.

 

Clevelandi lakosként odavan a város sportcsapataiért, a Cavaliers és a Browns is a szíve csücskébe tartozik, és 15 év után ismét láthatja őket. Ru-El mikor bement a kóterbe, utoljára egy rájátszás résztvevő Brownst láthatott, azóta viszont a csapatnak nem sok sikerélménye akadt, de a franchise imádójaként ez nem tántorítja el abban, hogy kimenjen szeretett csapatának meccseire. Szabadulása után egy riporter megkérdezte tőle, hogy mi az a három dolog, amit immáron szabad emberként véghez akar vinni, mire azt felelte:

 

A gyerekeimet el akarom vinni Disney Landbe, találkozni akarok LeBron Jamesszel, és el akarok jutni egy Browns meccsre.

– mondta.

 

 

Nem csak a Browns jelent számára új információt, hanem a Cavaliers 2003-as 1/1-ese, LeBron James is, aki Ru-El börtönévei alatt minden idők egyik legjobb játékosa lett az amerikai kosárlabda bajnokságban. Most már semmi nem akadályozhatja, hogy lássa Cleveland hősét személyesen is!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!