Connect with us

Hír

A Broncos elcserélné Talibot, ő viszont mást szeretne

A tegnapi nap folyamán nem egy olyan ügylet ment végbe, amire sokan nem számítottak, Micheal Bennett Philadelphiában kötött ki, testvérét kivágta a Patriots, Alec Ogletree pedig szintén egy trade keretein belül váltott csapatot, ő a Giantsben fog játszani a 2018-as szezontól. Ezek mellett pedig számos pletyka és találgatás látott napvilágot, köztük Richard Shermanről jöttek ki olyan hírek, hogy nem lesz többé a Seahawks játékosa, de biztosra veszik azt is, hogy a Denver meg fog szabadulni Aqib Talibtól.

Az eredeti híresztelések arról szóltak, hogy Elway megpróbál belőle pénzt csinálni és cserét fontolgat, a játékos azonban maga szeretné eldönteni, hogy kihez igazol, ezért kérte, hogy a trade helyett inkább vágják ki. Ha az első szcenárió mentén indulunk el, akkor arról lehet hallani, hogy a 49ers élesen érdeklődik Talib iránt, és ez a megoldás nem is tűnik rossznak egyik fél számáról sem, mert borzasztó need a CB San Franciscóban, amiért cserébe még egy hátsó körös picket is behúzhat a Denver.

Ha a kivágás mellett döntene a Broncos, annak Talib nagyon örülne, mert ő leginkább azt szeretné, hogy újra a Patriotsban játszhasson, ott, ahol másfél szezont töltött el korábban. Ahogy San Franciscóban, úgy New Englandben is kapóra jönne, főleg úgy, hogy Butler távozni fog, ami azt is jelentheti egyben, hogy továbbra az ikonikus 21-es mezt viselhetné a liga fenegyereke.

Bármilyen véget is ér a corner karrierje Denverben, a kivágásával és az elcserélésével is 11 millió dollár szabadulna fel a fizetési sapkából, ami nagyobb mozgásteret adhat egy jobb nevű irányító leigazolásához. A kérdés csupán, mit akar Elway és a front office, “odaadni” egy jól használható játékos a konferencia legnagyobb riválisának, vagy elcserélni egy olyan helyre, ahol kevesebb fejtörést okozna – még annak ellenére is, hogy 2018-ban lesz Denver – San Francisco mérkőzés.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!