Connect with us

Hír

A Packersnek Jimmy Graham kell

Szerencsétlen Aaron Rodgersnek már soha nem lesz egy jó csapata. A Packers újdonsült vezetősége ugyanis ahelyett, hogy például a liga harmadik legrosszabb passz elleni védelmét próbálná meg rendbe tenni, inkább a Rodgersszel minden évben ligaelit támadósort szeretnék egy hangyapénisznyivel fejleszteni. Így hát gyorsan felhívták az évi 7-9 milliót érő Jimmy Grahamet és ajánlatot tettek neki az NFL Network szerint (egyébként állítólag Allen Robinsonra és Sammy Watkinsra is ráhajtanak, mert a 10-15 milliós, sérülékeny elkapó épp hiányposzt Green Bayben).

 

 

A Packersnek 20 millió dollárja van a sapka alatt és hacsak nem vágnak ki valakit a Randall Cobb-Jordy Nelson-Clay Matthews hármasból, nem is lesz sokkal több. Ráadásul már Aaron Rodgers is türelmetlen és szeretne új szerződést magának, egy Jimmy Grahammel pedig aligha lehetne lekenyerezni. Meg hát miért is örülne neki, hisz eddig is szállította az MVP címeket és az űrszámokat elit TE nélkül is, miközben a védelem az utóbbi öt évben átlagosan 24 (7. legtöbb), 24,2 (12.), 20,2 (21.), 21,8 (19.), 26,8 (8.) pontot engedett meccsenként.

 

Illetve tegyük hozzá, hogy nem nagyon jöttek be az utóbbi idők TE-igazolásai sem (Martellus Bennett, Lance Kendricks, Jared Cook), nem biztos, hogy ezt annyira erőltetni kellene.

 

Kövessétek élőben a szabadügynök-piac eseményeit: Szabadügynök fesztivál – -1.nap.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!