Connect with us

Hír

A Texans kaparintotta meg Mathieu-t

Tyrann Mathieu új csapata is megvan! A Cardinalstól kivágott defensive back Houstonban fogja lejátszani a 2018-as szezont, miután egy egyéves szerződést kötött J.J. Wattékkal. Ráadásul baromi olcsón!

 

 

A “méhészborz” becenévre hallgató nickel cornerback – safety hibrid rengeteget keresett a Cardinlasban, és mivel nem ment bele a fizetéscsökkentésbe, Steve Keim GM kivágta őt. Mathieu a 2015-ös szezonban ellenállhatatlan formában játszott, ami All-Pro tagságot is ért számára, ám egy ACL-szakadás véget vetett a diadalmenetének, azóta pedig nem talál vissza arra az útra, ami a sikereket hozta számára. Éppen ezért nem számíthatott hasonló összegű szerződése a még mindig csak 25 éves védőjátékos, de amit a Texans összehozott, azt tanítani kéne!

 

Mathieu alapfizetése $4,5 millió lesz, $2 milliót kapott aláírási bónuszként, illetve van egy $500 ezres tartalom is a szerződésben, ami lejátszott meccsek számához kötött. A szerződés értéke így $7 millió lehet maximum, ami a cap space-t sem vágja tönkre, illetve komoly erősítést jelenthet a tavaly gyengén muzsikáló secondarybe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!