Connect with us

Hír

Butler: Sosem kaptam választ, miért padoztattak a Super Bowlon

Egy kérdés volt, ami mindenkit foglalkoztatott a Super Bowl után: miért nem játszott Malcolm Butler? Választ nem kaptunk rá és úgy gondoltuk, sosem fogunk, mert a Patriotsnál így mennek a dolgok és valószínűleg sosem derül ki az igazság. Ez minden bizonnyal tényleg így van, de a legérdekesebb az, hogy az érintett, maga Malcolm Butler sem tudja, miért nem játszhatott a nagydöntőn. A frissen a Titanshez igazolt játékos ugyanis nem kapott választ a miértekre.

 

Sosem kaptam indoklást. Én úgy érzem, ez állhatott a háttérben: megbetegedtem a héten. Kórházba is kellett mennem. Valószínűleg úgy gondolták, hogy le vagyok maradva a gameplannel. Nem voltam annyira koncentrált, mint amennyire kellett volna és lehet, hogy a matchupoknak is volt köze hozzá. Igazából bármi lehetett. De Bill Belichick elég régóta csinálja már ezt.

 

 

Levett egy veteránt a 49. Super Bowlon (a Seahawks ellen) és felrakott egy újoncot, az elég jól sikerült, úgyhogy sosem lehet megkérdőjelezni a döntéseit. Most nem sült el jól. Nem sült el jól nekem vagy neki vagy a Patriotsnak. De elmondhatom, hogy többet nyert, mint vesztett, szóval… Mindig is szeretni fogom New Englandet, Bill Belichicket, Mr. Kraftet, mindenkit. Az élet pedig megy tovább.

 

Butler élete pedig Nashville-ben folytatódik a Titansnél, hiszen oda igazolt két nappal ezelőtt. Ezen a Super Bowl kérdésen pedig túl kell lépnie neki is, a Patriotsnak is és a szurkolóknak is. Butlernek mondjuk van 61 milliónyi vigasza a továbblépéshez.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!