Connect with us

Hír

Crabtree és Irvin is marad, Mack pedig Millernél is nagyobb szerződéssel játszhat

Nincs könnyű helyzetben Jon Gruden, ugyanis alig ismerkedik meg a játékosokkal, de néhányukról máris döntést kell hoznia. A Raidersnek nem vitás, hogy át kell alakítania kicsit a keretét, de természetesen a legjobbakról nem akarnak lemondani. Michael Crabtree, Bruce Irvin helye ugyanis a napokban lett megerősítve, Khalil Macknek pedig elvileg ajánlatot tett a csapat.

 

A leginkább Crabtree helyzete volt bizonytalan, mert a problémás karakterű játékos összekülönbözött a tavalyi edzői gárdával, idén pedig 7.5 millió dollárral terheli a sapkát, ami teljes egészében felszabadulna kivágásával. Jon Gruden azonban tiszta lappal akar kezdeni az elkapóval, így valószínűleg további egy évre marad a csapatnál.

 

Bruce Irvin helyzetéről két hete érkeztek hírek, amikor a csapat kivágta David Amersont és ezzel párhuzamosan röppentek fel Irvin távozásával is pletykák. Irvin ugyanis 8.25 millió dollárt foglal a sapkából, kivágásával pedig az összes pennyt megtarthatná a Raiders. Reggie McKenzie, general manager viszont számol a játékossal.

 

Khalil Mack helyzete már sosem volt kérdéses, de a liga egyik legjobb pass rusherének jövőjét már most igyekezne megoldani a gárda. A hosszabbításra azért is kerülhet sor, mert Mack jelenleg valamivel több, mint 13 millió dollárt foglal a sapkából, egy hosszabbítással azonban ezzel lehetne egy kicsit trükközni. Mondjuk végső soron mindenképp sokat fog költeni a játékosra a csapat, ugyanis Mack top3 a posztján és a franchise arca lehet hosszútávon is. Évi átlagban egy Von Miller szerződéséhez hasonló, évi 20 millió dollárt tartalmazó szerződés lehet a jutalma.

 

Az említett három klasszis mellé pedig hoznának még egyet, ugyanis Trumaine Johnson, a szabadügynökpiac egyik, ha nem a legjobb cornerbackje jelenleg. Egy Johnson szintű CB rá is fér a csapatra, mert a Raiders secondary évek óta a liga alját súrolja. A kiváló corner ára nem lesz alacsony, de lehet, hogy pont ő a hiányzó alkotóelem, aki összerántaná az egyébként nem rossz nevekből álló védelmet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!