Connect with us

Hír

DRC új szerepkörben, Norwell leigazolása egyre közelebb a Giantsnél

Dave Gettleman tisztában volt azzal, hogy újdonsült Giants general managerként mivel kell kezdenie az építkezését: egy támadófallal. Ahogy azzal is pontosan tisztában van, hogy ez nem lesz olcsó mulatság számára.

 

 

Andrew Norwell neve szinte állandó szereplő minden olyan csapat kívánságlistáján, akik támadófalat szeretnének húzni az irányítójuk köré. Nem meglepő tehát, hogy a Giantsnél is folyamatosan előkerül a legjobb szabadügynök guard, de sokak szerint a Giants van a pole pozícióban a megszerzéséért. Viszont ennek ára is lesz, hiszen minden bizonnyal ő lesz a legjobban fizetett guard a ligában, és túlszárnyalja Kevin Zeitler 5 éves, $60 milliós szerződését is. És ezzel Gettleman is tisztában van.

 

Nincs olyan irányító a ligában, aki azt mondaná, hogy srácok, középről engedjetek az arcomba nyomást, elbírok vele. Az ilyenek a kórházban végeznék az akciójuk után. Kellenek a jó guardok egy sikeres támadófalba, és a jó guardok előbb-utóbb degeszre keresik magukat. Most is akad néhány játékos, akik nagy pénzre számíthatnak, de a siker érdekében nekünk is alkalmazkodni kell, még ha sokak szerint nem érne annyit ez a poszt.

– mondta Gettleman.

 

Egy másik hír is felütötte a fejét a Giants háza táján, ami sokak számára meglepő. Gettleman kinevezése óta téma a csapatnál, hogy vajon mi lesz a “rossz magatartású” játékosok sorsa, például Dominique Rodgers-Cromartie. Sokáig úgy tűnt, hogy az ilyenek repülnek a csapattól, de jelen állás szerint csak rosteren belül repül DRC: állítólag free safetyként akarják használni a jövőben állandó jelleggel. Utóbbi fontos, mert már voltak meccs közbeni kísérletek, ahol a rutinos cornerback safetyként szerepelt a csapatban, de most full-time így szeretnék használni, ezzel is egy kis ösztönző adni a fiatal Darian Thompsonnak. DRC-nek minden adottsága megvan egyébként a poszt betöltéséhez, már csak az kell, hogy túlélje a free agency időszakot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!