Connect with us

Hír

Elcserélné Ebront a Lions

Eric Ebron nagy reményekkel érkezett a ligába, elsőkörös tight endként pedig hatalmas felelősség nyomta a vállát. Ezeknek az elvárásoknak aztán nem tudott megfelelni és most, hogy pár héten belül teljesen garantált lenne számára több mint 8 millió dollár, hirtelen sürgős lett a Detriotnak cserepartnert találni.

 

 

Elvileg a csapat nem szeretné cutolni a játékost, de ha megfelelő ajánlatot kapnak, akkor boldogan megválnának a tight endjüktől. A Combine alatt állítólag várták az érdeklődőket, de egyelőre nincs friss hír azzal kapcsolatban, hogy találtak-e megfelelő trade partnert. Ebron ára egy középső körös pick lehet, körülbelül 5.-6. kör szerintem ami reális. A 8 milliós fizetés viszont annyira magas, hogy meglepődnék, ha bárki akár egy hetedik kört is szívesen áldozna, az egyértelműen bust játékosra.

 

A Lionsnak a kivágás abból a szempontból sem érné meg, hogy Ebron kivételével nincs nagyon tight end a passzjátékhoz, a frissen gigaszerződést kapott Staffordnak pedig nem ártana fenntartani célpontokat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!