Connect with us

Hír

Felfoghatatlan összegbe került Suh a Dolphinsnak

Ndamokung Suh-t kivágta a Dolphins, így kereshet magának új csapatot. Nem mintha ő rossz lett volna: igazság szerint csak Aaron Donald fogható hozzá az elmúlt három évből, ennek ellenére nem lehet miatta boldog senki Miamiben: 3 év alatt 60 millió dollárral húzta le a csapatot.

 

 

 

Egyrészt szögezzük le, hogy hülye volt az a csapat, aki évi 19 millió dollárt ajánlott egy DT-nek. Ez egyáltalán nem Suh hibája, az ő játékára nem lehetett panasz, karrierje legjobb három évét pazarolta el a Dolphinsra. Igaz, ennek legalább megkérte az árát, a Spotrac szerint ugyanis ez idő alatt (az aláírási pénzekkel és az átstruktúrálásokkal) összesen 60 millió dollárt keresett. Ez éves szinten 20 millió. Tehát nem az van, hogy Suh kapott egy 6 éves, felfújt szerződést, ami papíron jól mutat, de valójában a posztjához képest megfelelően keresett: hanem masszívan megtömte a tárcáját.

 

Egyébként érdekes, hogy a Suh miatt felfújt DT-piac azért bőven kezd leszállni. Suh ugye kivágva és aligha fog 10 millió fölött keresni. Mo Wilkersont szintén kivágta a Jets, pedig ő 17 milliós fizetést harcolt ki magának és most 5 millióért fog a Packersben játszani. A billses Marcell Dareus pedig a maga 15,85 milliós fizetésével egy hátsó körért került a Jaguarshoz és előbb-utóbb ő is jó eséllyel ki lesz vágva. Persze a sapkával együtt az átlagfizetések is nőni fognak, de Donaldot leszámítva jó eséllyel a DT-k nem fognak még egy jó darabig a 15+ millió fölé tendálni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!