Connect with us

Hír

Gronkot árulhatja a Patriots

A Boston Sports Journalos Greg Bedard azt állítja Bill Blelichick közeli forrásokra hivatkozva, hogy a Patriots megpróbálja elcserélni Rob Gronkowskit. A liga messze legjobb, sőt talán minden idők legjobb TE-je még két éves szerződéssel rendelkezik, a következő két évben 9 és 10 millió dollárba kerülne új csapatának.

 

 

 

Gronkowski még mindig csak 28 éves, pedig nyolc éve már a ligában van. Persze a sérülésekkel mindig hadilábon állt, de így is összejött neki 7000+ yard és 76 TD, igazából olyan, mint egy elit elkapó, akit lazán be lehetne állítani falembernek is. Az nem kérdés, hogy teljesen egészségesen nemhogy annyit érni, mint Odell Beckham, de még többet is. 100 százalékosnak azonban pont nem mondható, ráadásul már a visszavonulással is kacérkodott, így ez leviszi az értékét.

 

Jelenleg egy első kör végére, de inkább egy második kör eleje+harmadik kör tűnik érte reálisnak. A két csapat egyébként, amit rögtön bedobtak vele kapcsolatban a Rams (akár egy első körért) és a 49ers (2. + 3. kör) volt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!