Connect with us

Hír

Guice: Pokollá teszem a védelmeteket, ha nem draftoltok!

Az NFL Scouting Combine-ja során nem csak a fizikai gyakorlatok fontosak, de sokaknak az interjúk során emelkedhet, vagy épp csökkenhet az értéke, így nem árt, ha okosan, vagy kellő magabiztossággal nyilvánulsz meg a mikrofonok mögött. Derrius Guice utóbbinak tett eleget, ahol egy egyszerű üzenetet hagyott a general managereknek.

 

Ha nem engem draftoltok, pokollá teszem a védelmeteket!

Impresszív, maradjunk annyiban.

 

 

Azt is adjuk meg, hogy nem a levegőbe beszélt, hiszen az egyik top futó prospect az idei rookie classban. A tavalyi szezonban kikerült az LSU keretéből Leonard Fournette, így megnyílhatott az út Guice előtt, hogy bizonyítsa értékét elsőszámú futóként a 2017-es NCAA szezonban. Egyetemi karrierje során 3074 yardot és 29 TD-t ért el, ugyanakkor a sérülések gyakran az ő életét tették pokollá. Erről is beszélt a nyilvánosság előtt.

 

Ez a foci velejárója sajnos, nincs mit tenni. Az elmúlt éveimet alaposan megnehezítették a sérülések, de akaraterővel minden legyőzhető. Kemény menet volt, de végül én győzedelmeskedtem a harcban.

 

Az ilyen mentalitást mindig is díjazták a scoutok, hát még ha ehhez tehetség is párosul! Guice sok játékosfigyelő szemében az új Marshawn Lynchként jelenik meg, az összehasonlítás pedig nem véletlen: a játékstílusuk mellett fizikai paramétereik is hasonlóak. Lynch 5-11 magas és 216 fontot nyom, míg Guice 5-11 magas és 224 fontos testsúllyal mérték, ami 6 fonttal nehezebb mint a tavalyi súlya. Nem csak a játékosfigyelők, de maga Guice is hozzá hasonlítja magát.

 

A “Beastmode” stílusban és a Skittles-ben abszolút hasonlítunk. Látszik rajta a düh futás közben, egy olyan embert látok, aki egyszerűen nem akar lemenni a földre. Amikor futok, folyton ő lebeg a szemem előtt, és akárhányszor nézek róla felvételeket, mindig mondom magamban, hogy én is ilyen futová akarok válni. Gyermekkorom kedvence Reggie Bush volt, de ahogy idősödtem, és Lynch is megjelent a ligában, egyre inkább olyanná akartam válni mint ő. Bízom benne, hogy teljesülni fog az álmom.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!