Connect with us

Hír

Hamarosan találkozik Jerry Jones és Dez Bryant

Ha minden igaz, akkor Jerry Jones jövő héten, a tulajdonosi találkozó után fog leülni Dez Bryanttel, hogy átbeszéljék az elkapó helyzetet. Dez ugyanis 12,5 milliót keresne idén, 16,5 milliós cap hitje van, a Cowboys pedig szörnyen áll anyagilag, így egy fizetéscsökkentés jól jönne a csapatnak.

 

 

 

Jonesról tudjuk, hogy abszolút érzelmi alapon áll a dolgokhoz és nagyon tud ragaszkodni a kedvenceihez még akkor is, ha azok nem feltétlenül szolgálnak arra rá. A 29 éves Bryant három éve, tehát mióta szerződést kapott, nem tudott 1000+ yardot vagy 10+ TD-t szerezni. A játéka egysíkú, egyre kevésbé tudja megverni a védőket, ráadásul a kémia sincs meg közte és Dak Prescott között.

 

Az elküldésével 8,5 millió dollárt spórolna a csapat, ráadásul a Cowboys már leigazolta Allen Hurnst és Deonte Thompsont, ami kiegészülve Cole Beasleyvel és Terrance Williamsszel, ha nem is elit, de egy egész jó elkapószekciót jelent. A Bryant után felszabaduló pénzből pedig még lehetne foltozni a védelmen, vagy akár egy olcsóbb alternatívát találni elkapó posztra (Eric Decker, Jeremy Maclin, Jordan Matthews, Dontrelle Inman).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!