Connect with us

Hír

Jonathan Stewart és DeMarco Murray is Detroitba látogat

A Lions offseason tervei között szerepel, hogy valamilyen formában megpróbálják megerősíteni a több sebből vérző futó posztjukat, ezért több olyan veterán futó is látogatást tesz náluk, akik korábban egészen parádés szezonokat futottak. Az egyik ilyen futó a Carolinából tíz év után kivágott Jonathan Stewart, aki hétfőn tesz látogatást a csapatnál, hogy bebizonyítsa, maradt még neki a tankban.

Vele kapcsolatos érdekesség, hogy bár nem mai srác, de legjobb szezonját éppen akkor produkálta, amikor Jeff Davidson volt a Panthers támadófalának edzője. Ez önmagában nem is lenne fontos, de Davidson most épp Detriotban edzi az offensive line-t, ezért mindenképpen különleges lehet a 2009-ben 1133 yardot és 10 futott TD-t összeszorgoskodó Stewart látogatása.

Az ex-carolinai futó mellett egy szintén frissen kivágott back érkezik a Lionshoz DeMarco Murray személyében. Ahogy Stewart, úgy Murray sem fiatal már, hiszen idén töltötte be a 30. életévét, ami már nem számít kevésnek ezen a poszton, és a 2017-es szezon során is látszott már rajta az idő vasfoga, a sebességéből és gyorsaságából is sokat veszített. Nagy kérdés, hogy mi a Detroit terve velük, de a backfieldre mindenképp kelleni fog egy nagyobb termetű, power back, aki fel tudja húzni a tavalyi szezonban ligautolsó futóegységet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!