Connect with us

Hír

Kenny Britt marad, Alan Branch azonban távozik a Patriotstól

A Patriotsnál két játékos sorsáról döntöttek pár órán belül, Kenny Brittnek lehívta a csapat az opciót a következő évre, azonban Alan Branch már nem kapta meg a lehetőséget, hogy megmutathassa  tehetségét jövőre is Foxboroughban. Britt tavaly szezon közben érkezett a csapathoz, még Branch négy év után távozik.

Kenny Britt a 2017-es szezont még a Brownsban kezdte meg, de kilenc meccs után kivágták, mivel összesen 18 elkapása volt ezeken a találkozókon. A Patriots végül leigazolta, ahol három meccs alatt két elkapást mutatott be a wide receiver. A játékos 1,5 millió dollárt keres majd 2018-ban és ha jól teljesít, akkor még 500.000 dollár ütheti a markát.

Alan Branch azonban nem kapta meg a lehetőséget, hogy jövőre is a Patriots mezét viselje, mivel rá nem hívták le az opciót, így új csapatot kereshet magának. Branch 2015-ben és 2016-ban is az összes mérkőzésen pályára lépett. A 2017-es szezonban összesen 12 mérkőzésen kapott lehetőséget, ahol 12 szerelést mutatott be, a Patriots ezzel a lépéssel 3,55 millió dollárt szabadított fel a sapka alatt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!