Connect with us

Hír

Kyle Fuller nem kap franchise taget

Egy éve Chicagóban azt a döntést hozták, hogy az utolsó újonc évébe lépő Kyle Fullernek nem hívják le az ötödik évi opciót. Idén pedig a cornerback nem kap franchise taget, ez azonban nem jelenti még azt, hogy a játékos a piacra is kikerülhet, mert még van egy kis ideje a két félnek megegyezni egy hosszú távú szerződésben.

Ma jelent meg a hír, hogy a Bears nem a franchise taget fogja felhasználni Kyle Fuller megszerzésére, így a felek most egy hosszú távú szerződésén dolgoznak. Fuller 2014 óta játszik a Bearsben és azóta a négy szezonból hármat végig is játszott, csak a 2016-os idényt hagyta ki sérülés miatt. A taggel körülbelül 14 milliót kapott volna a cornerback, de ha sikerül megállapodniuk, akkor akár kevesebbért is maradhat több évre Chicagóban.

Fuller és a csapat is elmondta, hogy szeretne maradni a játékos és mindent megtesznek az új szerződés ügyében. A Bears tavaly valószínűleg sérülése miatt nem hívta le az ötödik évi opciót, de a CB idén jól teljesített, amivel meggyőzte csapatát arról, hogy szükségük van rá.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!