Connect with us

Hír

Leírhatatlanul nagy baklövés volt Eric Ebron

A Lions 2014-ben az első kör 10. választásával szerezte meg Eric Ebront. Mindenki az új Hall of Famer tight endet látta benne, azonban ordas nagy bust lett belőle. Pedig a Lions elvihette volna az időközben elitté, posztjukon minimum top5-össé váló Taylor Lewant, Odell Beckhamet, Aaron Donaldot vagy Zack Martint.

 

 

Persze utólag könnyű okoskodni, de épp ezért ennyire fájó ez az Ebron Pick. Odell Beckhammel mondjuk a Giantsnek is nagy mázlija volt, eléggé reachnek tűnt akkor, a Lionsben pedig ott volt Calvin Johnson és Golden Tate is. Persze ha tudták volna, hogy Megatron visszavonul, akkor nyilván jól jött volna a pótlás, de hát ezt nem lehetett előre látni.

 

Hasonló volt a helyzet Aaron Donalddal is: mindenki tudta, hogy zseniális játékos lehet belőle, de a Lionsnél pont ott volt Ndamukong Suh és Nick Fairley is, két kiváló, korábbi első körös DT. Persze egyiküknek sem volt 2015-re szerződése, így akár erre gondolva, a jövőnek húzva is kiválaszthatták volna Donaldot.

 

Taylor Lewant viszont nem lehet ennyire könnyen elintézni, a Lionsnek ekkor sem volt jó támadófala (Riley Reiff volt a kezdő, de a túloldalán nem volt senki), ahogy hiába volt kiemelkedő Larry Warford, neki sem volt Zack Martin szintű párja. Persze említhetném én még Ryan Shaziert vagy CJ Mosleyt is, akikre akkor DeAndre Levy, Josh Bynes és Tahir Whitehead miatt nem volt égető szükség, és nem lehetett Levy sérüléseire sem számítani.

 

2014-ben remek lépésnek tűnt Ebron megszerzése, négy évvel később pedig lehet csodálkozni, milyen klasszisokat szalasztott el a detroiti csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!