Connect with us

Szabadügynök

Marcus MariGOATa csatába hív – Titans FA-értékelő

Mariota minden rejtett erőforrását ki akarja használni, ezért nem csak falra, elkapókra, hanem védelemre is szüksége lesz. A front office mindezt vért izzadva próbálja megoldani, és egyre kevesebb tátongó lyuk van a csapat finom szövésű hálóján. Az egykori TE Mike Mularkey után most egy linebacker következik az edzők sorában, Mike Vrabel védelmi szemlélettel juttatná el a csúcsra a samoai csődört.

 

 

Akik jöttek

Malcolm Butler (A)

Nagyon ott van a szeren a Butler – Jackson – Ryan cornersor. 5/61M, ebből 30M garantálva. Butler megkapta a nagy pénzt, mégsem járt rosszul a csapat, ugyanis a szerkezete miatt nincs a CB-k élvonalában, sokkal inkább hasonlít Haywardéra – akit ugye szemfényvesztően olcsón kötött le a Chargers. Butler a liga jobb CB-i között van, évekig stabil kezdő lesz. A kezdő CB-sor legalább 2-3 évig szerződés alatt van, így ide nem kell sok figyelmet fordítani egy jó darabig.

 

Dion Lewis (B-)

A Titans az új Pats. Lewis szerződtetése teljesen érthetetlen, egyedül azért nem adtam C-t, mert amúgy kiváló játékos. Adtak egy 4/20M-szerződést egy kiváló futónak, amikor tele van kiváló futókkal a draft, és van egy kiváló futójuk a rosteren. Duplavétéef? Sokkal több értelme lett volna húzni egy harmadik körös RB-t, és az első kettőben hozni egy életképes elkapót. Az idei drafton nagyon sok olyan második körös WR lesz, akiknek brutál magasan lesz a plafonjuk.

 

Josh Kline (B)

Már a kitekintőben is írtam, hogy Kline nem jelent végleges megoldást a falban, de még mindig sokkal jobban játszott a többi OG-nél a rosteren. 4/26M körülbelül reális érte, egy jó faledző ki tudna belőle hozni komoly képességeket is. Az elmúlt években láthatóan fejlődött, és ki tudja, lehet, hogy jövő ilyenkor én leszek a károgó, akit jól felültetett a Super Bowl MVP Josh Kline a szopórollerre.

 

Da’Quan Jones (A)

A futástömő Jones hatalmas igazolás volt, nagyon örülök neki, hogy maradt a csapatnál. Központi eleme lesz a védelemnek 1-2 éven belül, folyamatosan fejlődik, mióta a ligában van. Nagyon hasonlít Linval Josephre, aki minden futást felzabál, és néhanapján olyan pass rusht csavar ki, hogy öröm nézni. 3/21M nagyon korrekt pénz érte, kis túlzással mondva akár kétszer ennyi időre is meg lehetett volna kötni ezt.

 

Akik mentek

Avery Williamson átment a Jetshez, sajnos ezzel nagy csapást kapott a csapat futásvédekezése. Demarco Murray viszont VÉGRE el lett küldve. Haragszom rá, és ahogy használták őt. Teljesen lefojtotta a magánál sokkal jobb Henryt, és borzasztó alacsony hatékonysággal működött a futójáték. Távozott mellettük Karl Klug is, akinek a munkájával nem volt gond rotációs DE-ként, és pénzt se sokat kapott, tehát sok indok nem szólt a kirúgása mellett; továbbá Sylvester Williams a Lions keretében talált magának helyet. Williams átlag alatti rotációs nose tackle volt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!