Connect with us

Hír

OBJ a legjobban fizetett elkapó szeretne lenni

Odell Beckham Jr. a következő évben lép ki az újonc szerződéséből, mivel már ötödik szezonját kezdi meg a ligánál. Azt mindenki tudja, hogy ha a Gaints megakarja tartani a liga egyik legjobb elkapóját akkor mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Egy cikkben most meg is jelent, hogy a fiatal WR mennyit szeretne kapni évente.

Beckham minimum 20 millió dollárt szeretne keresni szezononként, amivel természetesen a legjobban fizetett elkapó lenne a ligában. Jelenleg a Steelers elkapója Antoni Brown keresi a legtöbbet posztján, 17 millió dollárt évente. A csapatnak még az is lehet egy lehetőség, ha jövőre nem sikerülne megegyezni az elkapóval, hogy felhasználják a franchise taget. Sokat ezzel a lépéssel sem spórolna a New York, de meg lehetne így akadályozni, hogy a piacra kerüljön az egyik legértékesebb játékos. Idén Jarvis Landry több mint 16 milliót kapott a tag keretében a Dolphinstól, de a Miami azt tervezi, hogy elcseréli őt, így még sem ingyen vesztenék el értéküket.

Beckham szó szerint berobbant a ligába, hiszen az eddig lejátszott négy szezonjában három alkalommal is 1300 yarddal és két számjegyű touchdownnal végzett. A kivétel az idei szezon volt, ahol négy meccs után sérülés miatt már nem tudott többet pályára lépni. Az már most biztos, hogy OBJ sorsáról nem az utolsó hír, amit olvashatunk, valószínű, hogy a következő év sláger híre lesz a WR sorsa.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!